Andrés Redó anuncia un centre de dia a Cervera del Maestre per treballar amb “il·lusió i compromís per millorar el nostre poble”

El Partit Popular aspira a aconseguir el canvi que permeti a Cervera del Maestre “comptar amb un centre de dia que sigui una realitat i no només una promesa”. Així ho ha defensat Andrés Redó, candidat del PP a l’alcaldia de Cervera, que ha reivindicat “la il·lusió i el compromís per un poble que ho és tot”.

“Estem decidits a construir aquest centre de dia, a habilitar un recurs que necessita Cervera ia fer-ho amb fets. Perquè el nostre és un projecte que viu aquí i treballa per millorar les necessitats dels nostres veïns, sense deure res a ningú i amb l’únic repte de servir aquest gran poble”.

I amb il·lusió Redó reivindica “l’entusiasme per construir la millor Cervera del Maestre davant d’un PSOE el projecte del qual està esgotat i caducat”. “Nosaltres estem decidits a treballar sense descans per tot el que mereix aquest poble, per resoldre els problemes dels ciutadans i fer-ho amb fets, perquè ens els fallarem”.

Entre els objectius, el centre de dia i el reforç de la seguretat, “no només al camp, també al poble”. L’objectiu és instal·lar càmeres de seguretat i contractar un guarda rural que protegeixi els cultius. Així mateix, “desitgem treballar per recuperar l’orgull de pertànyer a Cervera, posant en valor història, tradicions i patrimoni, i apostant per reivindicar el llegat a ebenisteria que vam tenir i que ara sembla oblidat”. “El nostre repte és recuperar-lo, respectar-lo, promocionar-lo i mostrar-lo a tots aquells que ho desconeixen per demostrar una de les nostres senyes d’identitat més singulars i reconegudes”, ha conclòs Redó.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: