Amunt la mascota del Valencia CF ja esta en TikTok

La mascota del València CF, AMUNT, inicia un nou camí a la famosa xarxa social de TikTok. Des del dia d’avui podreu veure i gaudir de tot tipus de contingut sobre la mascota valencianista. És la primera mascota de LaLiga a tenir un compte propi en aquesta xarxa social, en què el València CF ja arriba pràcticament als 4 milions de seguidors.

El València CF es manté ferm en la seua aposta per les xarxes socials i en arribar, sobretot, al públic més jove, clau per al futur del valencianisme. Amb la presència a la gran majoria de les xarxes socials i amb missatges adaptats a cadascuna, el Club s’ha consolidat a TikTok, la xarxa més en auge actualment, donant protagonisme a tots els estaments de l’entitat.

És per això que un dels símbols més famosos i estimats per al valencianisme, la mascota del València CF, AMUNT, no podia quedar-se sense el seu propi compte de TikTok. Un perfil on podràs entretenir-te i gaudir de contingut exclusiu sobre la mascota. A més, AMUNT participarà, aquest proper diumenge a LaLiga de les Mascotes, per ser la millor mascota del futbol espanyol.

Ja podeu seguir el compte de la nostra mascota aquí: https://www.tiktok.com/@amunt

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d