Amparo Navarro presidirà el 10è aniversari de la gala Impuls de la Universitat d’Alacant

La Universitat d’Alacant celebrarà el proper dimecres, 21 de juliol, la gala Impuls 2021 en un acte al Paranimf que serà presidit per la rectora, Amparo Navarro i comptarà amb la presència de representants de el món acadèmic i empresarial.

Els Premis Impuls, convocats per la Universitat d’Alacant i la Fundació Parc Científic d’Alacant (FPCA), tenen com a objectiu fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses. En aquesta desena edició, 24 propostes opten a aconseguir algun dels 8 premis que es lliuraran la nit de dimecres a una gala que començarà a les 20 hores i que es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

Els guardons formen part de les iniciatives institucionals UA: emprèn i Innoua d’acostament a les empreses que impulsen els vicerectorats d’Estudiants i Ocupació i de Transferència, Innovació i Divulgació Científica amb la col·laboració de diferents agents socials i acadèmics.

Com és habitual, a més dels premis, durant la gala es lliuraran diversos reconeixements: a l’empresa més col·laboradora en R + D; a l’empresa més col·laboradora en ocupabilitat i pràctiques; i, a l’empresa de l’any de el Parc Científic d’Alacant. L’acte estarà conduït per la directora de Comunicació de la UA, María Martín, i comptarà amb les intervencions institucionals de la rectora i la vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica, María Jesús Pastor.

modalitats

Els Premis Impuls 2021 convoquen dues categories: la modalitat A, adreçada a projectes empresarials, promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l’objectiu sigui l’explotació comercial de resultats d’investigació de la UA a través de la creació d’una empresa que compleixi les condicions per a ser aprovada com a empresa de base tecnològica de la UA i la modalitat B, que es dirigeix ​​a iniciatives empresarials promogudes per estudiants o titulats.

Vuit premis en total, dos per cada categoria. La Universitat d’Alacant destina 12.000 euros a repartir entre els projectes premiats en la modalitat A i 2.000 euros per a cada un dels premiats en la modalitat B. Per la seva banda banda, el PCA repartirà 3.000 euros pera a cada un dels premiats en la modalitat a i 2.000 euros per als guanyadors de la modalitat B. Premis que seran atorgats a l’empresa una vegada que aquesta es constitueixi i es vinculi al Parc Científic d’Alacant. A més, dos dels quatre guardonats tindran l’oportunitat d’utilitzar fins a dos llocs per projecte a l’Fòrum Innospace de l’PCA durant sis mesos.

D’altra banda, les iniciatives presentades als Premis Impuls 2021, independentment de la modalitat, podran optar a altres quatre guardons: el premi Emprenedoria Social de la Fundació Mediterrani i Càtedra de Responsabilitat Social de la UA; el premi Vicerectorat de Transformació Digital; el premi Accessibilitat; i, finalment, el premi Càtedra Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: