AlumniSAUJI prepara tallers presencials i virtuals per a donar difusió als treballs de fi de grau i màster de l’alumnat de l’UJI

La iniciativa, liderada pel programa d’antics alumnes de l’UJI AlumniSAUJI, busca donar una major visibilitat a les investigacions realitzades per l’alumnat en els seus treballs de fi de grau i màster

Amb l’objectiu de donar a conèixer les investigacions universitàries dels treballs de fi de grau i fi de màster, AlumniSAUJ iniciarà una nova activitat el pròxim curs acadèmic.
La finalitat del projecte és senzilla: que tot l’antic alumnat de la Universitat Jaume I que ho desitge puga transformar el seu projecte d’investigació en un taller presencial o virtual.

Els estudis de grau i postgrau són una carrera de fons, hores d’estudi i esforç que culminen amb l’elaboració del treball final, un projecte d’investigació autònom on s’integren tots els coneixements i habilitats apresos durant aquests anys universitaris. Des d’AlumniSAUJI es donarà l’oportunitat de divulgar aquests coneixements organitzant seminaris web i tallers basats en els projectes investigadors. La proposta té un doble vessant: d’una banda, donar major i millor difusió als mèrits investigadors de l’alumnat, i d’altra banda, oferir al  públic l’oportunitat de conèixer els conceptes més innovadors i actualitzats de cada matèria amb una formació especialitzada.

La convocatòria per a participar-hi ja està activa i  romandrà oberta durant tot el curs acadèmic per a ampliar les possibilitats de participació de l’alumnat.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats, però volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar en la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació:

https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/networking/treballfinal/

 

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: