AlumniSAUJI impartirà un taller en línia per a ajudar els mestres amb la relació amb les famílies

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat els dia 24 de setembre de 2020 a les 18 hores, a través de la plataforma Google Meet, el taller en línia «Família i escola des de la distància», per a guiar els docents i els pares i mares en l’adaptació a una docència més participativa i implicada.

La participació de les famílies ha de ser considerada una variable i un factor important de i per a la qualitat de l’ensenyament i un benefici per a l’alumnat. La tasca conjunta entre família i escola han de ser complementàries perquè es basa en un objectiu comú: que l’educació de l’alumnat siga el més completa possible, tant a nivell curricular com a nivell emocional. Però per aconseguir l’èxit cal conèixer i prémer les tecles correctes perquè realment siga possible.

Ana del Fresno és antiga alumna del grau en Mestre/a de l’UJI i treballa actualment al CAES Ausiàs March de La Vall d’Uixó. Ha estat proposada com a millor mestra en els premis atorgats per la Fundación Educa ABanca, on en 2018 va obtenir la 4a posició a nivell nacional pel seu treball en la  direcció d’una classe d’educació infantil.

La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium,  principalment a professorat en actiu d’infantil i primària, i l’estudiantat de grau.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

Més informació: www.alumnisauji.uji.es o https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/reservori/reservori2021/workshop/families/

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: