Alumnat de l’IES Bovalar de Castelló visita l’exposició «Recreativos Federico» al Paranimf de l’UJI

Alumnat de l’Institut d’Educació Secundària Bovalar de Castelló ha visitat l’exposició Recreativos Federico» a la Universitat Jaume I com una activitat complementària per acostar-se a la figura de Federico Garcia Lorca des d’un original angle. La mostra, ubicada a la sala polivalent del Paranimf és una instal·lació exodramàtica creada per l’artista Alex Peña, al voltant de la figura, obra i context del poeta espanyol.

A través de màquines recreatives diverses, les persones visitants poden submergir-se en l’obra dramàtica, l’imaginari i el temps de l’autor granadí d’una forma lúdica i interactiva. Així, l’exposició ofereix l’oportunitat de jugar i interactuar amb màquines que porten per títol: La grúa de Bernarda Alba, Bolas de sangre, Yerma La nuit, Amor de Don Perlimplín con Belisa en su futbolín, Así que pasen 5 euros, Las Sin Sombrero i Cadaqués Invaders.

Emmarcada dins de les activitats de la Mostra Reclam 2020, l’exposició està tenint un notable èxit des de la seua inauguració, tant és així que es prorrogarà una setmana més del previst, en concret fins al 29 de novembre de 2020. A banda del públic en general també s’estan concertant visites guiades.

 

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: