Almassora trasllada l’Escola de Pasqua a Darremur Orgànic

L’alumnat infantil de l’Escola de Pasqua d’Almassora ha traslladat avui les activitats del col·legi Santa Quitèria a l’espai Darremur Orgànic per a gaudir d’aquest entorn natural. El departament d’Educació ha confirmat que estan cobertes les 65 places ofertes per l’Ajuntament per a conciliar la vida laboral amb la familiar durant les vacances escolars.

L’Escola de Pasqua estarà en funcionament fins al divendres sota el lema ‘El misteri del museu’. Cal recordar que aquesta nova edició manté congelada la taxa i ha incorporat preus especials per a famílies nombroses i monoparentals, entre altres. El preu, igual que l’any passat, és de 34,20 euros en horari de 7.30 a 14 hores en la taxa ordinària i comporta un suplement de 16 euros en cas de sol·licitar el servei de menjador, amb un horari més extens fins a les 16 hores.

Per part seua, l’ordenança aprovada a la fi de l’any passat contempla preus especials per a membres de famílies nombroses, monoparentals, d’acolliment o educadora. El cost en aquests casos és de 27,36 euros per a la tarifa senzilla i un cost extra de 12,8 euros per a contractar servei de menjador.

Les activitats de l’Escola de Pasqua es traslladaran demà fins al riu Millars per a l’alumnat de més edat, de manera que els escolars gaudeixin d’una jornada a l’aire lliure en la qual els monitors els mostraran la ruta botànica al costat del paratge. El Consorci del Riu Millars col·labora en l’organització d’aquesta sortida pel paratge natural per a mostrar als més menuts l’entorn.

 

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: