Almassora selecciona el personal dels tallers d’ocupació entre les 146 candidatures rebudes

Informació i Foto: http://www.almassora.es

La taula de selecció ha resolt l’assignació de les sis vacants de personal docent i administratiu per al Centre de Formació d’Almassora després d’avaluar les 146 candidatures rebudes. Aquest equip estarà a càrrec dels tallers d’ocupació d’Obra i Administració assignats pel Servef al municipi, durant l’any que duren tots dos programes.

Així doncs, el lloc més demandat ha sigut el d’auxiliar administratiu, amb 58 sol·licituds. A la plaça de director han optat 36 persones, mentre que 24 professionals s’han presentat per a cobrir la vacants de professor de suport. Les candidatures per als llocs de docent d’Administració i Obra de paleta han ascendit a 15 i a nou, respectivament, mentre que altres quatre persones han optat al lloc de professor d’anglès.

Està previst que els professionals seleccionats s’incorporen de manera immediata a fi que la formació puga començar durant la segona quinzena del present mes. Per aqueix motiu l’equip de govern ha reservat 12.671 euros per a les despeses corresponents a aquest període i altres 556.388 euros al pressupost de 2018 per a cobrir la resta de l’any de durada d’aquests dos programes d’ocupació, els quals ocuparan i formaran a 20 persones.

Cal destacar que els fons municipals per a la generació d’ocupació creixeran en 2018 un 345 % respecte al present exercici. Al capital reservat per als tallers d’ocupació, cofinançats pel consistori, la Conselleria de Treball i el Fons Social Europeu, l’equip de govern sumarà altres 200.000 corresponents als plans d’ocupació municipals. Així mateix, el programa de beques de l’Ajuntament d’Almassora tindrà el pròxim any un pressupost de 27.000 euros.

Així doncs, un total de 783.388 euros eixiran de les arques municipals per a “crear noves oportunitats de treball i ampliar la formació dels veïns que es troben en situació de desocupació, de manera que milloren les seues perspectives laborals”, ha assegurat l’edil d’Ocupació, Roger Beltrán. Tal com va apuntar el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, durant la presentació del pressupost municipal de 2018 “a pesar que l’atur a Almassora ha baixat de les 2.000 persones, mantenim els fons per a continuar creant ocupació”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: