Almassora registra 25 sol·licituds d’universitaris per a 12 beques

L’Ajuntament d’Almassora ha registrat 25 sol·licituds de joves universitaris, 17 dones i huit homes, que opten a les 12 beques de formació oferides pel consistori per a la temporada estival. La comissió entrevistarà les persones candidates dimecres que ve a fi d’establir llistat definitiu d’admesos que iniciaran el seu període de treball en el consistori a partir de juliol.

Tal com ha assenyalat el regidor de Personal, Javier Mollá, les persones que obtinguen la màxima puntuació gaudiran d’una estada de tres mesos, fins a finals de setembre, per a adquirir coneixements propis del seu grau universitari en els diferents departaments municipals. Els 12 estudiants, que han d’estar empadronats a Almassora, tindran una jornada remunerada de 20 hores setmanals.

La iniciativa Bec-Almassora Futur es distribueix enguany en 12 àrees: gestió i administració pública/gestió administrativa, gestió cultural/tècnic superior en animació sociocultural, informàtica, periodisme, informació i documentació/biblioteconomia/historia, filologia catalana/traducció i interpretació, economia/finances i comptabilitat/gestió i administració pública/dret, enginyeria o arquitectura, enginyeria industrial, relacions laborals/dret, psicologia/psicopedagogia/treballe social/educació social i humanitats.

A més de l’entrevista curricular del pròxim dimecres, les bases de la convocatòria inclouen com a criteris de valoració l’expedient acadèmic del curs anterior i els coneixements d’idiomes comunitaris. De la mateixa manera, posseir altres titulacions relacionades amb la beca oferida, patir una minusvalidesa i comptar amb un títol de valencià acreditat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià o una altra homologada seran altres aspectes valorables.

De les 25 persones que han presentat la seua sol·licitud per a participar en el procés de selecció, cinc formen part del llistat provisional d’exclosos mancant que presenten la documentació corresponent. El termini per a esmenar l’expedient finalitza hui, de manera que el comité de selecció avance el procés la setmana vinent i els seleccionats inicien la seua labor a l’Ajuntament d’Almassora el divendres 1 de juliol.

L’edil de Personal ha incidit en què aquest programa “suposa un al·licient per a tots aquells joves universitaris d’Almassora que vulguen tindre una primera presa de contacte amb el mercat laboral, en aquest cas en l’administració municipal”. D’aquesta manera, aprofitaran el descans acadèmic per a formar-se en algun dels departaments de l’Ajuntament d’Almassora.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: