Almassora posa a punt la senda del Millars amb 15.000 euros

Els operaris d’una empresa local han començat les labors de neteja en la senda del Millars per a endreçar aquest vial apte per a la pràctica de l’esport al costat del riu. L’actuació, valorada en prop de 15.000 euros, permetrà posar a punt els trams més deteriorats mitjançant l’esbrosse i la recollida de la mala herba que envaïa determinats punts de la ruta.

La regidora de Medi Ambient, María José Tormo, ha assenyalat que els trams on es concentrarà la neteja són els que corresponen a l’espai entre les Reballadores i el pont de l’antiga carretera N-340 i el de l’inici de la senda, des del punt conegut com el Paretó a l’altura de la pista de ciclisme, fins a la Molineta. Són les zones detectades pels serveis tècnics com les més afectades pel creixement de la vegetació.

Els treballs s’estendran durant diversos dies perquè el resultat millore la imatge d’un traçat, en zona urbana i al costat del riu, “que utilitzen amb freqüència esportistes i veïns d’Almassora que aposten per aquest espai per a fer una passejada en plena naturalesa”, segons Tormo. L’actuació és independent de les programades pel Consorci del Millars per a netejar de canyes tota la senda i evitar així la propagació d’incendis en un paratge d’alt valor ecològic.

Tormo ha demanat disculpes als usuaris del vial per les molèsties que puguen causar en els pròxims dies els corts puntuals per a l’esbrosse i la retirada de la mala herba, que anirà a la planta de tractament per a la seua correcta eliminació. Les labors es duen a terme amb la coordinació dels tècnics municipals de Medi Ambient, encarregats de vetlar per la conservació de l’entorn al costat del Consorci del Millars.

Darremur Orgànic

D’altra banda, l’espai Darremur Orgànic ha acollit aquest cap de setmana el primer taller de Ecoembes enfocat al reciclatge i la correcta gestió de residus. Sota el nom “La màgia dels contenidors de colors”, xicotets i adults van aprendre a separar les deixalles correctament. El pròxim 1 de desembre a les 11 hores tindrà lloc el següent taller del cicle, “Recicla i respira” sobre el paper dels residus en el canvi climàtic. Està dirigit a menors d’entre 3 i 12 anys i és d’inscripció gratuïta a través del correu enaccio@almassora.es

 

 

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: