Almassora posa a punt els col·legis durant l’estiu

Els operaris del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) de l’Ajuntament d’Almassora han iniciat aquesta setmana les actuacions que posaran a punt els sis col·legis públics de la localitat. Els treballadors, que estendran la feina de casa durant els mesos d’estiu, tenen l’objectiu de finalitzar totes les reparacions abans d’acabar les vacances estivals de la comunitat escolar. Els Serveis Públics també ha previst la contractació d’empreses locals per a cobrir un major ventall d’actuacions.

Els encarregats de la brigada municipal estan en contacte amb els directors dels centres escolars per a conéixer de primera mans els desperfectes a resoldre en cada instal·lació. D’aquesta manera, el SMML ja ha actuat en els col·legis Germans Ochando, Regina Violant i Errant Vilar, aquest últim acull l’escola d’estiu en aquesta edició. D’altra banda, el personal del consistori també ha executat el trasllat dels estris d’Ambaixador Beltrán davant l’imminent enderrocament de l’edifici.

Les actuacions afecten tant l’interior dels col·legis com a l’entorn d’alguns d’ells. El consistori també cometrà una neteja a fons en cadascun dels sis centres abans de l’inici del curs escolar. Els efectius de la brigada ja han retirat estris d’Ochando i Errant Vilar, a més, han ancorat prestatgeries i armaris, canvis de pissarra i panells de suro o reparacions de parets i forats.

Finalment, el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco ha declarat que “estem en contacte directe amb els equips directius dels centres escolars perquè l’alumnat i professorat torne en les millors condicions als seus col·legis”. “A part del treball dels operaris del SMML, també col·laborarem amb empreses locals, xicotets autònoms d’Almassora que contribuiran en la posada a punt dels centres”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: