Almassora obri el termini per a concedir 18.000 euros en ajudes esportives

La Regidoria d’Esports ha fet públiques les bases de dues de les seues línies de subvencions per concurrència competitiva a través del Butlletí Oficial de la Província (BOP). Les ajudes sumen un total de 18.000 euros i estan dirigides a esportistes que competisquen a títol individual o per parelles, a més d’entitats que organitzen esdeveniments.

Així doncs, per a la primera de les convocatòries, els i les esportistes interessats hauran d’acreditar els títols i mèrits esportius obtinguts durant la temporada 2017-2018 abans del pròxim 31 de maig. Els podis en campionats mundials i europeus seran els que major puntuació obtindran, seguits de les competicions nacionals i autonòmiques.

A més, els atletes hauran de justificar desplaçaments, tipus de disciplina que practiquen i acreditar si són esportistes d’elit reconeguts pel Consell Superior d’Esports (CSD) o per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Cada sol·licitant pot aspirar a un total de 1.200 euros, el 50% dels quals rebran en reconéixer-se la subvenció i la resta en justificar les despeses.

L’edil d’Esports, Xavier Trenco, ha destacat que aquest procediment de pagament permet “que els beneficiaris reben els fons en el menor temps possible i, per tant, puguen fer front a les despeses de la present temporada de competició”. “Sabem del gran esforç que fan tant els esportistes com les entitats que organitzen esdeveniments i aquesta ajuda municipal és una al·licient per a assegurar que mantinguen la seua activitat”, ha apuntat el regidor.

Per aqueix motiu Esports també col·laborarà amb els clubs i associacions locals que promouen activitats esportives obertes al públic en el municipi abans del pròxim 23 de setembre, per la qual cosa la documentació justificativa podrà presentar-se fins al 15 de novembre del present exercici. Els criteris de puntuació valoraran l’àmbit i la categoria de la competició, així com el nombre de participants.

Cal recordar que el capítol de subvencions esportives del pressupost municipal ha crescut fins als 220.000 euros en aquest exercici. Les ajudes directes als clubs seran de 169.000 euros, uns fons amb què el consistori col·labora amb les despeses derivades de la competició federada. En aquest sentit, el nombre d’esportistes amb fitxa federativa amb els quals compta cada entitat és el criteri fonamental a l’hora de determinar les assignacions anuales.

 

 

 

Informació i Foto: www.almassora.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: