Almassora licita el bar del camp Pesudo per a quatre anys

l departament de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha tret a licitació el bar del camp de futbol José Manuel Pesudo per als pròxims quatre anys. Les persones interessades podran presentar les seues ofertes en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), planta baixa del consistori, fins al dilluns 4 d’octubre a les 14 hores. L’Ajuntament ha licitat aquesta infraestructura per un valor mínim de 4.000 euros cadascuna de les quatre temporades.

L’objectiu del consistori és continuar oferint aquest servei de cafeteria als usuaris de la instal·lació esportiva, tant espectadors, acompanyants com a futbolistes, igual que els nou anys anteriors des de la construcció del recinte per part de l’alumnat de l’Escola Taller. L’Ajuntament tindrà dues variables en compte per al procediment de contractació: el preu oferit d’una banda i el mobiliari, estris aportats i prestació del servei d’altra banda.

Cal destacar que el servei de cafeteria en aquest recinte partirà d’un preu base de 4.000 euros per temporada millorable a l’alça pels licitadors. L’empresa hostalera vencedora de la subhasta haurà d’abonar la totalitat de la concessió durant la signatura del document administratiu de formalització del contracte. A més, el bar estarà obert al públic mentre la instal·lació esportiva romanga oberta, tant en entrenaments entre setmana com en competicions els caps de setmana.

D’aquesta manera, el consistori posa a la disposició del vencedor de la subhasta la instal·lació amb servei d’aigua i electricitat inclosos dins del cànon. Al seu torn, l’adjudicatari haurà de dotar a l’establiment dels serveis mínims per a l’activitat de cafeteria i bar: maquinària de barra amb cafetera i ampoller, elements de cuina com a nevera i termo, mobiliari a l’interior amb quatre tamborets, mínim de sis taules i les seues corresponents cadires en l’exterior i estris com a coberteria o vaixella.

L’activitat de la cafeteria consistirà a dispensar begudes, refrescos, entrepans i tapes d’elaboració pròpia, així com la venda de productes alimentosos envasats com rosquilletes, papes, etc. La instal·lació únicament podrà oferir els seus serveis quan el camp de futbol municipal romanga obert. A més, l’empresa haurà de mantindre en perfectes condicions higièniques tant la zona interior com l’exterior del recinte.

Finalment, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha declarat que “és una bona oportunitat per a qualsevol empresa hostalera d’Almassora o autònoms que perseguisquen estabilitat laboral durant quatre anys”. “Volem que durant el mes de novembre ja estiga en marxa aquest servei de cafeteria en una instal·lació esportiva amb tants usuaris i acompanyants”, ha continuat la primera edil.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: