Almassora inicia el concurs d’idees del pavelló polifuncional

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Almassora ha finalitzat l’informe tècnic per a iniciar el concurs d’idees del futur pavelló polifuncional que captarà una inversió superior als 6,1 milions d’euros. D’aquesta manera, l’expedient ja es troba en el departament de Contractació del consistori, que començarà el procés perquè les empreses puguen presentar els seus projectes.

Les signatures interessades a participar en el concurs tindran un termini de 35 dies naturals a comptar des de l’endemà de l’anunci en el Diari Oficial de la Unió Europea i el perfil del contractant. L’equip de govern ha pressupostat aquest any 210.000 euros per a realitzar aquest concurs d’idees de l’edifici i així deixar el projecte finalitzat en 2023.

La signatura adjudicatària disposarà d’un termini de quatre mesos per a la presentació definitiva dels projectes. A aquesta xifra se sumaran els prop de sis milions d’euros repartits entre 2024 i 2025 per a executar la nova construcció situada al costat de la Piscina Municipal, on van romandre els barracons del col·legi Regina Violant, fins a la construcció del nou centre escolar en 2020.

El consistori pretén amb aquest complex millorar l’oferta esportiva del municipi i completar l’actual xarxa d’instal·lacions. A més, l’objectiu és integrar la seua gestió al costat dels serveis i equipaments de la piscina municipal i la pista de patinatge per a racionalitzar costos. El solar que albergarà el pavelló, situat entre els vials Benassal, Manuel Vivanco i avinguda Generalitat, compta amb una superfície de 15.531,16 metres quadrats i permetrà futures ampliacions de l’espai.

Les companyies interessades hauran de presentar anònimament les seues propostes en format paper i en format digital mitjançant arxiu PDF. El tribunal estarà format per un arquitecte municipal i dos independents, designats per la Junta del Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló. La fallada del concurs tindrà lloc en un termini màxim de 20 dies des de la finalització del període de lliurament de les proposicions. Únicament podran concórrer aquells arquitectes col·legiats o habilitats per algun Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Espanya.

Finalment, el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament facilitarà a les empreses participants documentació annexa per a col·laborar en la creació: el programa de necessitats del futur pavelló polifuncional cobert redactades pel Servei Esportiu Municipal, l’estudi topogràfic de la parcel·la i també l’estudi geotècnic de l’espai.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: