Almassora es sumarà demà a la festa de Halloween amb Transsilvania Circus

Informació i Foto: http://www.almassora.es

Almassora es sumarà demà a la festa de Halloween amb Transsilvània Circus, un passatge de terror adaptat als més petits de caràcter gratuït. Les activitats es desenvoluparan a la plaça Pere Cornell entre les 17 i les 20 hores amb un castell en què els relats de misteri acompanyats de música tenebrosa seran els protagonistes. Al voltant d’aquest enclavament es desenvoluparan els diferents tallers que la Regidoria d’Educació ha previst per als escolars.

Entre d’altres, hi haurà un espai de manualitats tenebroses amb taules de treball on la imaginació serà fonamental per donar forma als divertits objectes. Al costat d’aquest, la plaça cedirà un buit als jocs de circ terrorífics i un espai amb gespa per als més petits. La regidora de l’àrea, María José Tormo, ha destacat la voluntat de l’equip de govern que “tots els nens, independentment de la seva edat, puguin sumar-se a la festa de Halloween, que cada vegada suma més adeptes a Almassora”.
Per la seva banda, Isard Stein i Mavisa seran els encarregats de conduir l’espectacle que posarà fi a la tarda de terror. Tormo ha recordat que els participants poden assistir disfressats a la plaça Pere Cornell, encara que no és requisit indispensable per formar part de les activitats previstes. Tornaran a casa amb màscares, ratpenats, esquelets i una infinitat de manualitats pròpies de la nit de Halloween.
Per la seva banda, la Regidoria de Cultura projectarà dimecres la pel·lícula ‘Verónica’. La Casa de la Cultura acollirà l’espectacle a partir de les 19 hores. La venda d’entrades ja està disponible a 3,20 euros en la pàgina web municipal: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/listado?lang=es
Tots Sants
El cementiri municipal d’Almassora manté actiu fins dimecres l’horari ininterromput de 9.00 a 18.00 hores per facilitar les tasques de neteja de làpides. El cementiri ja està a punt per a la celebració de Tots Sants que, com de costum, inclourà la celebració d’una missa pels difunts a les 12 hores amb la presència de la corporació, la reina de les festes i la seua cort d’honor. El consistori posarà a disposició dels usuaris un servei especial de transport gratuït amb sortida des de la plaça d’Espanya cada mitja hora entre les 8.30 i les 13.30 hores i, a la tarda, de 15.30 a 18.30 hores. Hi haurà un desplaçament a la platja, amb sortida a les 10 hores i tornada a les 12.15 des de la porta del cementiri.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: