Almassora confirma els primers participants de l’EGM del SUPOI-8

L’Ajuntament d’Almassora ha confirmat aquesta setmana les primeres empreses del polígon industrial SUPOI-8 que formaran part de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) de la zona. La regidora de Territori, Carmina Martinavarro, al costat de representants de la signatura responsable del contracte per a la constitució de l’entitat, ha realitzat les primeres reunions amb empreses situades en aquest sector industrial d’Almassora. A més, l’adjudicatària ja ha comunicat a més de 40 empreses la celebració d’un desdejuni informatiu en el consistori durant el matí del 28 de juliol.

Signatures comercials de talla internacional com Kerajet o Inalco, situades en aquest polígon, han mostrat a Martinavarro i a l’empresa especialitzada Gestió d’Àrees Industrials by Romina Moya, responsable del contracte, el seu suport. D’aquesta manera, la posada en marxa de l’EGM progressa ara amb la creació de la Comissió Promotora, ens que redactarà els estatuts per a professionalitzar aquest sector industrial que acull a un total de 41 empresaris.

La sala de formació de l’Ajuntament acollirà el pròxim 28 de juliol un desdejuni informatiu amb totes les empreses interessades a formar part d’aquesta entitat. Ací, l’alcaldessa, Merche Galí, al costat de la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, i a la signatura adjudicatària, exposaran als presents la Llei Autonòmica de Modernització d’Àrees Industrials, que va entrar en vigor en 2018, així com en què consisteix una EGM i els passos per a la seua constitució definitiva.

La reunió permetrà a les empreses assistents conéixer les claus d’aquesta entitat que afavorirà les seues necessitats i reptes de futur, a més de millorar la comunicació entre l’administració pública i les indústries. L’EGM inclou l’elaboració d’un pla d’actuació per a revisar la situació de les infraestructures, subministraments, mobilitat, seguretat i emergència dels serveis de l’àrea SUPOI-8.

Finalment, Martinavarro ha afirmat que “l’equip de govern valorem satisfactòriament les primeres preses de contacte que hem tingut amb empreses de gran importància internacional, a poc a poc estem construint l’organisme que busquem”. “Aquesta entitat públic-privada permetrà un clima de treball adequat entre nosaltres i les empreses, a més de facilitar millores en un polígon industrial tan important per a Almassora”, ha afirmat l’edil.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: