Almassora busca a la tall d’honor de 2018

Informació i Foto; http://www.almassora.es

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha emès el ban dirigit a les joves que vulguin ocupar el càrrec de dames de les festes de 2018. El comunicat de la primera edil suposa una crida a les veïnes nascudes entre els anys 1999 i 2001 per formar la cort d’honor de la màxima representant de les festes i rellevar en el càrrec a Paula Cubertorer Llop i les seves dames.
Les famílies interessades, tal com ha indicat la regidora de Festes, Isladis Falcó, poden contactar en persona amb el seu departament o mitjançant el telèfon 606.523.897. Falcó i la Junta Local de Festes (JLF) informaran a les candidates de les particularitats del càrrec i les necessitats que porta implícites. El termini d’inscripció finalitzarà el proper 30 de novembre.
L’emissió del bàndol arriba coincidint amb la clausura de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser. Per aquest motiu, la regidora de l’àrea ha agraït a Paula Cubertorer Llop, Alba Caravaca Bernal, Irene Delgado Puig, Andrea Sánchez Giménez i Mònica Moral Aixeta “la seva entrega i dedicació durant aquest any al qual encara li queden alguns actes festius abans que accedeixin al càrrec la nova reina i les seves dames “.
Falcó ha incidit que la reina d’Almassora de 2018 es convertirà en la sobirana número 57 i ostentarà així “una responsabilitat que suposa un gran esforç per a ella i la seva família però també un privilegi que permet continuar amb la tradició”. En aquest sentit, l’edil ha agraït a l’entorn de les cinc dones que llueixen la banda d’Almassora aquest any “l’alegria amb què han viscut les festes fins a convertir gairebé en una gran família, sens dubte el millor exemple del que volem per les nostres celebracions patronals “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: