Almassora aprova les bases per a incoporar a sis conserges

L’Ajuntament d’Almassora ha remés per a la seua publicació les bases per al procés de selecció en propietat de sis places de conserge per a instal·lacions municipals. L’àrea de Personal ha creat aquesta convocatòria per a cobrir les places vacants en la plantilla del consistori, bé amb persones externes o bé amb treballadors interins de l’Ajuntament. El termini de presentació dels candidats és de 20 dies hàbils a partir de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Les persones interessades a participar en el concurs d’oposició hauran de presentar la seua sol·licitud en el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC), bé de manera telemàtica o bé presencialment prèvia sol·licitud de cita prèvia. A més, els candidats han d’abonar una quota de 25 euros per a poder realitzar l’examen, excepte les famílies monoparentals o nombroses que la quantitat queda fixada en 20 euros, i aportar el justificant de pagament al costat de la sol·licitud de participació.

Els futurs emprats compliran les següents funcions: control d’accés a la instal·lació municipal, tasques senzilles de manteniment i reparacions, vigilància de l’edifique públic, trasllat de materials, control de claus, repartiment de paqueteria diversa, tasques simples d’oficina, reprografia, maneig d’equips informàtics, utilització de vehicles del consistori, tramitació de queixes als departaments corresponents o atenció al públic, entre moltes tasques.

El procés de selecció del personal constarà de tres exercicis obligatoris, els dos primers amb caràcter eliminatori. En primer lloc, els candidats realitzaran un qüestionari de 20 preguntes tipus test, amb una duració màxima d’una hora, en relació al temari adjunt en l’annex a les bases que compta amb 10 temes. En segon lloc, la prova tracta de resoldre un supòsit teòric pràctic en un termini d’una hora amb l’objectiu d’apreciar la capacitat dels aspirants. L’últim examen consisteix en un qüestionari de valencià.

Finalment, el regidor de Personal, Javier Mollá, ha declarat que “intentarem que el procés de selecció siga el més ràpid possible per a cobrir aquesta vacant d’empleats de l’Ajuntament com més prompte millor”. “És una bona oportunitat laboral per a ciutadans de la nostra població que busquen una ocupació estable a Almassora”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Informació i Foto: Ajuntament Almassora

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: