Esports

Alfonso Rodriguez (tecnic del Full Energia Saragossa) analitza la victoria del seu equip davnat el Bisontes Castellón FS

Alfonso Rodriguez (tecnic del Full Energia Saragossa) ha analitzat la victòria del seu equip 4-7 al Ciutat de Castelló davant el Bisontes Castellón FS.

Pregunta: Enhorabona per la victòria en una pista complicada ¿valoracions?

Resposta: Ha estat un partit que ja sabíem que seria molt complicat, Bisons havia arrencat la lliga amb una molt bona ratxa ia més és un equip que és molt perillós i la veritat és que estem contents pel resultat. A la primera part hem estat amb molt de respecte amb por però ens faltava molta acció. A la segona part hem intentat agitar el partit, el fet de marcar gol al primer minut en el primer minut de la segona part ens donava confiança per afrontar la resta de el partit i molt contents amb l’esforç de l’equip.

Pregunta: Ara un altre dur rival, us enfronteu dimarts a el Barcelona B com ho afronteu?

Resposta: La veritat és que a principi de la lliga descansava els molt i ara estem jugant dimarts-dissabte no hi ha descans. Descansarem demà i dilluns ja prepararem el partit de Barça i intentarem refrescar una mica a l’equip. Sabem que a la nostra pista som una mica més forts i a veure si podem aconseguir els tres punts que això seria donar un pas bastant gran per la il·lusió que tenim.

Informació i Foto: Bisontes Castellón FS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.