Alacant Open Future selecciona vuit nous projectes tecnològics per a la seva hub “L’Àtic”

Vuit nous projectes han estat seleccionats per Alacant Open Future per incorporar als seus programes d’incubació i acceleració. Aquestes incorporacions responen a la segona “call” realitzada per obrir aquest espai de foment de l’emprenedoria i la innovació tecnològica a la província d’Alacant.

Els nous projectes se sumaran als que actualment vénen participant amb gran èxit dels programes d’incubació i acceleració que es desenvolupen en el hub L’Àtic, a l’alacantina carrer Sant Ferran, 40, seu de la Universitat d’Alacant a la ciutat .

Més de 30 projectes empresarials van respondre a la crida realitzada per Alacant Open Future per poder accedir als seus programes d’incubació i acceleració. De tots ells, es van seleccionar els següents: Nativeris, comerç electrònic de regals gourmet, Lukmine, primera plataforma que connecta gent ordenada amb gent que no vol ordenar, Aire State, Xarxa proptech de comerç global, Seven Percent, primer cercador d’oportunitats de inversió immobiliària, que utilitza big data per trobar les millors oportunitats i calcular el seu potencial, Wazime, aplicació i plataforma on-line que permet crear, editar i emmagatzemar les targetes de visita en qüestió de segons, CarsBarter, que busca la desintermediació de l’mercat de compra i venda de vehicles, ZTAR, plataforma per a l’elaboració i difusió viral de creacions audiovisuals col·laboratives que converteix els espectadors en creadors de contingut a la carta per a programes de televisió i The Wrong, plataforma que democratitza l’art digital a nivell internacional.

L’activitat amb aquests projectes en el hub “L’Àtic – Alacant Open Future” ja ha començat i es prolongarà durant 8 mesos, on tots els seleccionats se sumen a un intensiu programa d’incubació o acceleració en el qual comptaran amb programes específics de mentoring, matching amb altres empreses, testeig de producte, inversors, comunicació i màrqueting, etc., tot això amb l’experiència i la metodologia de Telefónica Open Future.

Sofia Blasco, directora de “L’Àtic – Alacant Open Future” ha manifestat la seva satisfacció per èxit aconseguit amb aquesta convocatòria “Han estat més de trenta els projectes que s’han interessat per poder participar dels nostres programes d’incubació o acceleració. No ha estat gens fàcil fer la selecció de només vuit ”

“Open Future” és el projecte de Telefónica per afavorir l’emprenedoria mitjançant la posada en marxa d’espais (hubs) amb programes d’incubació i acceleració de projectes empresarials locals, amb l’objectiu de convertir-los en empreses d’èxit. En l’actualitat, existeixen més de 40 hubs d’Open Future amb presència en 9 països d’Europa i Amèrica. Així mateix, tots els projectes que participen en els hubs, i complint uns certs criteris, tenen un accés preferencial a Wayra, l’acceleradora de Telefónica per donar-los suport en els seus processos d’escalat i inversió.

A la Comunitat Valenciana, Telefónica ha confiat en la Universitat d’Alacant com a partner per posar en marxa “Alacant Open Future” a través dels seus programes d’incubació i acceleració així com de reptes tecnològics i acceleració vertical. Per a això, comptarà amb el talent que emana tant de la Universitat d’Alacant així com d’altres àmbits del territori.

Informació i Foto: Universitat Alacant.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: