Alacant Open Future porta a Alacant el Venture on the Road

La seu de la Universitat d’Alacant acollirà el proper dijous 23 de gener, a les 18:00 hores, la tercera edició de l’esdeveniment “Venture on the Road”. L’esdeveniment arriba per primera vegada a Alacant de la mà de l’hub d’innovació tecnològica Alacant Open Future, sorgit de la feina conjunta entre la Universitat d’Alacant (UA) i Telefónica. Nascut el 2017 de la col·laboració entre SeedRocket i BStartup, el “Venture on the Road” és un esdeveniment itinerant concebut per fomentar l’esperit emprenedor a tot Espanya.

L’acció, que proporciona networking i accés a inversors ia startups a nivell nacional, es desenvoluparà a l’espai conegut com El Àtic, ubicat a l’edifici del carrer Sant Ferran, 40, on té la seu el hub d’innovació tecnològica Alacant Open Future .

Des que comencés aquesta tercera edició al mes d’octubre de 2019, estan previstos 7 esdeveniments en diferents ciutats a tot Espanya, en els quals presentaran un total de 30 startups TIC. El roadshow finalitzarà a Madrid amb la presentació de la startup guanyadora de cada ciutat.

fase alacantina

Per a la fase alacantina s’han seleccionat 4 start-ups que presentaran aquest dijous els seus projectes i iniciatives davant els inversors i públic en general que vulgui anar a l’esdeveniment. Les start-ups seleccionades, entre les més de 30 sol·licituds rebudes són les següents: Dypsela, Faberin, Go Lemon i We Fish.

Les startup guanyadora de cada ciutat podran participar a la final que se celebrarà a Madrid. El guanyador de la III Venture on the Road rebrà: 3.000 € en metàl·lic i la participació com a projecte convidat al Campus d’Emprenedors (l’edició XXIV a Madrid 2020, després de la final d’aquest roadshow celebrada a Madrid) i 3 hores d’assessorament de SeedRocket .

A més, totes les startups seleccionades per participar en aquest roadshow, obtindran pas directe a l’fast track de Campus d’Emprenedors (l’edició XXIV que tindrà lloc a Madrid 2020).

Informació i Foto: Universitat Alacant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: