Agustín Chiva serà l’alcaldable de Més l’Alcora en la capital de l’Alcalatén

El candidat, diplomat en Magisteri i llicenciat en Música, té una llarga trajectòria en l’àmbit cultural i educatiu de local, ja que forma part de la banda de música des de fa més de 25 anys, és professor de música de secundària al Col·legi La Salle de l’Alcora i també a l’Escola de Música Vicent Serrano Gil, de la qual és actualment el seu director. De fet, la seua gestió, conjuntament amb el treball de tot el claustre d’aquesta institució educativa, ha fet que haja augmentat el nombre d’alumnes ràpidament als darrers anys i que siga una referència en l’ensenyament musical. El seu treball l’ha fet ser una persona coneguda per gran part de la població alcorina, especialment entre la gent jove que ha passat, d’una manera o altra, per les seues classes.

Pel que fa a la seua trajectòria política, va tindre el seu primer contacte a les eleccions municipals de l’any 2015 -en aquell moment com a número dos- en la llista que va encapçalar Víctor Garcia. Els excel·lents resultats aconseguits en la següent legislatura li van permetre entrar en el govern de coalició del 2015-2019.

Durant aquest temps va estar al capdavant de la regidoria de Serveis Socials i Noves Tecnologies i va fer realitat alguns projectes com el conveni amb el Col·legi de Farmacèutics de Castelló que va permetre que hi haguera farmàcia de guàrdia durant tot l’any, l’inici en els tràmits per a la posada en marxa del centre de dia, l’increment d’un 50% en les prestacions per a necessitats bàsiques de la població en risc d’exclusió, la compra del nou minibús social o el menjador social escolar als períodes vacacionals per als xiquets i xiquetes les famílies dels quals tenen dificultats econòmiques.

També va estar darrere del pla d’adaptació de l’urbanisme per tal de fer-lo accessible per a tothom. Aquest va incloure la remodelació i ampliació de les voreres d’algunes artèries principals de l’Alcora com el carrer Sant Francesc, el carrer Hermano Martín Salvador o el carrer Penyagolosa; la remodelació de les places de l’ajuntament, la plaça Espanya o la plaça del convent -la qual va rebre el segon premi de la Diputació de Castelló per l’ús de ceràmica en l’obra pública-; i l’adequació de més de 50 passos de vianants.

Per tant, Chiva és la primera vegada que es presenta com a número u tenint darrere a un equip que, prenent com a referència l’èxit assolit gestionant els serveis socials alcorins i la resta de projectes duts a terme a les àrees que va gestionar fins fa 4 anys, vol continuar sent clau en l’ascens de la candidatura Més l’Alcora i ser, en definitiva, una força essencial en la futura formació de govern.

Informació i Foto: Compromis

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: