Agraïment de l’organització de la Fira Valenciana de la Música Trovam-Pro Weekend en el tancament de la seua huitena edició

La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend va tancar anit la seua huitena edició. Enguany, les entitats organitzadores han apostat per la cultura en un entorn segur i han fet un gran esforç per superar els obstacles derivats de la situació sanitària. Així, s’ha pogut mantenir la programació artística i professional quasi en la seua totalitat.
La Fira vol agrair públicament la implicació de tots els artistes i professionals que han fet possible l’esdeveniment. Sense ells, i sense la seua voluntat d’encarar les actuals circumstàncies, el Trovam – Pro Weekend no hauria sigut possible. Així mateix, l’organització vol reconéixer la feina i la dedicació dels professionals de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, del Teatre Principal i del Teatre del Raval.
Finalment, cal destacar el comportament responsable i respectuós dels assistents als concerts. Un públic que ha demostrat que la música i la cultura són eines fonamentals per fer front als dies que estem vivint.
Gràcies per tot!
Fins l’any que ve!

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: