AGATHA RUIZ DE LA PRADA, SOLE GIMÉNEZ, GILLES LIPOVETSKY, GONZALO VILLAMAX I JEANOLOGÍA, RECONEGUTS AMB ELS PREMIS CLEC FASHION SUPER_STAR 2023

Àgatha Ruiz de la Prada, a l’apartat moda, la cantant Sole Giménez, al de cultura, el filòsof Gilles Lipovetsky, al de comunicació, Gonzalo Villamax, al de Novel Emergente, i Jeanología, al nou epígraf que s’incorporava aquest any en sostenibilitat, es van convertir ahir a la nit en els nous Premis Clec Fashion Súper_Star 2023, que van ser lliurats a l’Hemisfèric de València.

Paula Llobet, regidora de Desenvolupament i Innovació Urbana i Vocal de la Fundació de la Comunitat Valenciana Observatori del Canvi Climàtic, va lliurar el premi a Àgatha Ruiz de la Prada, que va afirmar sentir-se “molt feliç d’estar en aquesta terra que tant estimo i que és la terra de la meva àvia, i puc dir que m’he trobat amb una València que està una altra vegada com en els millors moments de la moguda valenciana”.

La Delegada del Govern, Pilar Bernabé, va fer el mateix amb el guardó de cultura, que va destacar les quatre dècades de carrera de Sole Giménez. “Reconèixer 40 anys de la música i seguir aquí per part de la gent de la moda, que sap de què parlo, em fa especial il·lusió. A més, en aquest festival que potencia la creativitat dels més joves” va agrair la vocalista i compositora valenciana.

Miquel Suay, director del certamen, va ser l’encarregat de premiar la tasca de comunicació del filòsof francès Gilles Lipovetsky, que va aprofitar la intervenció per ressaltar la posició de València al panorama de la moda.

La vicepresidenta Segona de la Diputació de València i Diputada de Carreteres, Reme Mazzolari, va ser l’escollida per lliurar al Clec Fashion Súper Star de Sostenibilitat, que va recaure a l’empresa Jeanologia i va ser recollit pel responsable de processos sostenibles de la marca, Francisco Cardona , qui va assegurar que “ens fa especial il·lusió rebre aquest reconeixement per part dels dissenyadors perquè intentem fer de la indústria tèxtil una indústria més tecnològica”.

El reconeixement més esperat entre els dissenyadors era el dedicat al Novell Emergent, lliurat pel director general d’Indústria Generalitat Valenciana Manuel Rosalén, i que va ser per a Gonzalo Villamax.

El foc de Yvan Andreu i l’Upcycling de Visori

Visori va desfilar en solitari a les 19.30 hores. La firma, que representa el dissenyador valencià Javier Soria i que ha estat sempre una incondicional de CLEC, venia de ser present a la Mercedes-Benz Fashion Talent i de ser l’encarregada del vestuari del musical de Nacho Cano, Malinche. Visori va barrejar part de la col·lecció mostrada a la passarel·la madrilenya amb els looks que han triat algunes de les celebrities com Lola Índigo, Marc Seguí, Arca o l’artista multidisciplinar Samantha Hudson. Peces sostenibles i reciclades els materials de les quals es van descomponent per crear-ne de nous, tot plegat unit a una recerca de noves textures i volums en rosa i els colors corporatius de la marca: negres, grisos, vermells i blaus marins.

Yvan Andreu va presentar la segona part de la seva col·lecció primavera-estiu 2024 “Face the fire”. Una aposta amb què convida a afrontar l’adversitat i el nou estat d’incertesa de la societat, del qual se’n surt enfortit i empoderat després de passar pel foc de les adversitats. En aquest cas, s’ha basat en les geishes del Japó o les flamenques espanyoles, dones tradicionalment oprimides, a les quals ha empoderat. La seva proposta estètica parteix de teixits en setí brillant, organzas i gases, recursos sostenibles que conviuen amb matèries tecnològiques com vinils, làtex o llenceria eròtica.

Informacio i Foto: Eva Montesinos

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d