Activitats del Llevant UD en la DreamHack 2019

La Dreamhack València 2019 arrenca demà 5 de juliol i com no podia ser d’una altra manera, el Llevant UD eSports serà present a la gran cita de l’eSport.

Per a l’edició d’enguany, el Llevant UD comptarà amb un estand de més de 30 metres cuadradrados on oferirà als seus fans diferents activitats com:

Competició PRO FIFA 19

La competició comptarà amb els sis millors jugadors de FIFA del país. El format de la mateixa serà round-robin, començant el dissabte des de les 11 h i fins a les 14 h. Es reprendrà de 16 a 18 h. Finalment, la competició continuarà el diumenge de 11 a 14 h, i una hora abans de la conclusió, arrencarà la gran final.

Beat the Pro

En ella, els aficionats tindran l’oportunitat d’enfrontar en el dia d’obertura en un 1vs1 als jugadors professionals del Llevant UD, Daniel Aguilar i Antonio Montiel ‘Ranerista’ des de les 12 h i fins a les 14 h. A més, el dia de tancament, de 16 a 17 h, els fans podran tornar a competir contra els seus jugadors favorits en partits individuals.

Master Class

Tant Dani Aguilar com “Ranerista” oferiran una Master Class als assistents a l’estand del Llevant UD. Aquestes, estaran enfocades a la millora dels jugadors en el seu joc i seran impartides el dissabte de 19 a 20 h per part de Ranerista i el diumenge de 17 a 18 h per part de Dani Aguilar.

free Plays

Els aficionats podran disputar partits entre si a l’estand del Llevant UD gràcies als monitors instal·lats en ell. Aquesta activitat podrà ser gaudida a primera hora del matí cada dia, així com de 14 a 16 HDE els tres dies, a més de que dissabte també es podrà gaudir de 20 a 22 h.

Finalment, el Llevant UD ha preparat una Competició Amateur que es disputarà el divendres des de les 16h. Per poder participar en la Competició Amateur, les inscripcions estaran obertes divendres amb una hora d’antelació a l’horari del “Beat the Pro”.

Informació i Foto: LevanteUD

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: