Acte de signatura del conveni de col·laboració entre Elche C.F. i Ajuntament

L’Elx C.F. i l’Ajuntament, dues institucions clau de la ciutat, han signat de nou el conveni de col·laboració entre ambdues entitats, que recull una unió que té com a objectiu ordenar la utilització d’instal·lacions esportives municipals del Club franjiverde i del foment del futbol i l’esport a la ciutat. D’aquesta manera, el Club disposarà de les instal·lacions del camp José Díez Iborra i del camp Diego Quiles del Poliesportiu d’Altabix per als entrenaments i els partits tant del primer equip com dels equips filial i femení.

El president de l’Elx C.F., Joaquín Buitrago, l’alcalde de la ciutat, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rubricat aquest matí l’acord a la Sala del Consell de l’Ajuntament il·licità. Amb aquest conveni es perllonga durant quatre temporades esportives anys més la col·laboració entre les dues entitats.

“Des de l’Elx C.F. volem mostrar la nostra satisfacció que ja es perpetua des de fa 30 anys amb diferents convenis. Hem fet un esforç per intentar maximitzar les ajudes i col·laboracions que tant per part de la Corporació com del Club intentem dur a terme per potenciar les nostres institucions. Més enllà del conveni, la nostra relació és magnífica, estem intentant sempre millorar i potenciar la imatge de la ciutat”, ha explicat Joaquín Buitrago.

“He de mostrar la satisfacció de l’Ajuntament d’Elx amb aquest acord que entenem que és interessant per a les dues entitats. Ens sentim còmodes i satisfets amb allò que significa aquesta col·laboració amb l’Elx C.F. i agraeixo l´esforç quotidià que fa la regidoria d´Esports que té exponents tan rellevants com aquest conveni. Aquest acord vol dir reconèixer la rellevància social, institucional i esportiva de l’Elx C.F. És història de la nostra ciutat, una icona del nostre municipi i sobretot és la il·lusió i el somriure de milers d’aficionats de totes les edats, de tots els barris, que estimen profundament allò que simbolitza aquest Club i la seva franja verda”, ha afegit l’alcalde, Carlos González.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: