Acompanya al ValenciaCF a Mendizorroza

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

A partir d’aquest dimarts dia 17 s’obre el termini de reserva d’entrades per al proper desplaçament en Laliga davant el Deportivo Alavés, que es juga el dissabte 28 d’octubre a les 13 hores. És, sens dubte, una gran oportunitat perquè tots els aficionats puguin seguir gaudint del València CF també quan juga lluny de l’estadi de Mestalla. Véns? Junts som més forts!

INFORMACIÓ PRÒXIM PARTIT

Esportiu Alabès vs València CF
Estadi Mendizorroza, dissabte 28 d’octubre, 13:00 h.
387 entrades disponibles. 35 € / entrada
1a fase Reserva abonats: del 17 d’octubre (10.00 h) al 18 d’octubre a les 00:00 h.
2a fase reserva públic general: del 19 d’octubre (10.00 h) al 26 d’octubre a les 15:00 h (o fins a fi d’existències).
Inici termini retirada d’entrades: a partir del dilluns 23 d’octubre a les 9:15 hores.
Fi termini retirada entrades: dijous 26 d’octubre, a les 17:00 hores.
INFO GENERAL SISTEMA RESERVES

Nou sistema en línia de reserva d’entrades per a desplaçaments, que neix amb l’objectiu de gestionar la demanda d’una manera còmoda i democràtica que eviti les cues a les taquilles de Mestalla.

El sistema constarà de dues fases diferenciades:

PRIMERA FASE: destinada a Abonats del València CF
Tots els abonats seran tractades amb igualtat i, per això, tindran accés prioritari en una primera fase, en la qual podran reservar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagin a assistir al partit, sent imprescindible que una de elles sigui l’abonat inscrit. Per a això accediran a la plataforma de reserva utilitzant el seu abonament a la pestanya “Entrades” de la pàgina web. Hauran d’omplir totes les dades que se li sol·licitaran, és imprescindible que siguin verídics i de la persona que finalment vagi a utilitzar la entrada el dia

de partit ja que li poden sol·licitar el DNI per a la seva comprovació, i en cas contrari no se li permetrà l’accés a l’estadi visitant. La primera fase tindrà un període concret del qual el Club informarà amb antelació a cada partit ja que aquest pot variar segons les circumstàncies de l’equip rival, fins a esgotar les entrades disponibles.

SEGONA FASE: destinada al públic general
Finalitzada la primera fase exclusiva per a abonats i, en cas d’haver localitats disponibles, el Club posarà el restant de les entrades a disposició dels aficionats. En aquesta segona fase, el procediment serà el mateix, tot aficionat que vulgui reservar la seva entrada, cal accedir a la plataforma registrant les dades que se li sol·liciten, sent aquests verídics i de la persona que finalment farà ús de l’entrada. Com en la fase anterior una mateixa persona només podrà reservar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagin a assistir al partit.

Tots aquells que finalitzin la reserva de forma correcta rebran un correu electrònic facilitant-les dades de la reserva i indicant-los les dates i horaris en què podrà acudir a les taquilles de Mestalla a recollir les seves entrades. Serà requisit indispensable acudir a les taquilles juntament amb la seva reserva i DNI del titular de la mateixa….

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: