Acadèmia Valencia CF petits gestos que marquen la diferència

L’Acadèmia VCF continua amb el propòsit de col·laborar amb les persones afectades pel recent conflicte entre Rússia i Ucraïna. Durant la quarta jornada d’escoles conveniades de l’Acadèmia VCF, realitzada a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna, les escoles conveniades també van contribuir donant aliments no peribles, així com material higiènic. Així mateix, el president del València CF, Anil Murthy, també va col·laborar en aquesta iniciativa. Cal ressaltar que aquesta acció solidària se suma a les anteriors com el crowdfunding emprès juntament amb la fundació del Col·legi Mas Camarena Col·legis Segle XXI i la recollida d’aliments amb els equips de l’Acadèmia VCF.

“Aprofitant la quarta jornada d’escoles conveniades hem organitzat aquesta iniciativa de recollir aliments i materials sanitaris per ajudar en aquesta complicada situació. Quina millor ajuda que rebre la col·laboració de les nostres escoles conveniades i albergar aquesta acció aquí, a la Ciutat Esportiva”, indica Ramón Mompó, responsable Escoles VCF.

Gràcies a les escoles conveniades per la seva predisposició i participació per col·laborar en aquesta preciosa iniciativa!

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: