A partir d’aquest dilluns 25 de juliol de 2022 arriba el moment de les noves altes de la campanya d’abonaments 2022/2023 de l’Elx CF

La campanya d’abonaments 2022-2023 de l’Elx C.F. encarrila a partir de demà un punt d’inflexió molt important: arriba el moment de les noves altes. Un cop tancat el termini de renovació d’abonats i els dos dies reservats als canvis de seients, a partir de demà dilluns 25 de juliol a les 10.00 hores tots els aficionats i seguidors que vulguin gaudir de l’Elx C.F. i de LaLiga Santander ho podran fer de forma àgil, còmoda i senzilla.

Noves altes presencials

Els seguidors que vulguin treure el seu abonament de manera presencial hauran d’acudir al punt d’atenció a l’abonat de l’estadi Martínez Valero oa la botiga oficial del Club al Centre Comercial L’Aljub. Per acudir a l’estadi és imprescindible sol·licitar cita prèvia a http://www.elchecf.es o punxant AQUÍ. Sense cita prèvia no hi haurà atenció presencial al punt d’atenció a l’abonat. Per adquirir l’abonament de manera presencial, serà obligatori presentar el DNI així com la documentació necessària en cas d’adquirir la modalitat especial (podeu consultar tota la informació i condicions de la campanya punxant AQUÍ).

En aquest sentit, dins de la campanya ‘Un segle en blanc i verd es mou per la província’, els seguidors podran acudir als punts itinerants de venda d’abonaments que s’establiran a diferents punts de la província.

Dimecres 27 de juliol: Ajuntament de Rafal (de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores).
Divendres 29 de juliol: Bar La Lluna de Novelda (de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores).

Noves altes ONLINE

Per a les noves altes ONLINE, els seguidors han d’accedir a http://www.elchecf.es i fer clic a FES-TE ABONAT. És molt important durant aquest procés emplenar bé totes les dades sol·licitades, especialment la modalitat d’abonament que s’adquireix, així com adjuntar-hi la documentació necessària en cada cas. Només es permet un correu electrònic per usuari. A més a més, en la modalitat ONLINE es permet el finançament del pagament de l’abonament.

Per primera vegada a la història del Club, el nou abonat podrà comprovar de manera telemàtica com és el seient que tria i la seva visibilitat, gràcies a la posada en marxa de la tecnologia 3D per a l’estadi Martínez Valero. Amb aquesta eina, tots els seguidors podran tenir més seguretat a l’hora d’adquirir el vostre abonament, i conèixer prèviament com és la visió des del lloc que trieu.

Un cop finalitzat el procés, l’abonat rebrà a casa seva l’abonament al costat del pack d’obsequi amb caixa, carnet i bandera i polsera commemoratives del centenari.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: