A concurs per la via d’urgència la concessió de les piscines d’Abastos i Aiora de Valencia

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que es traurà a concurs per via d’urgència la gestió de les piscines dels centres d’Abastos i Aiora afectats per la decisió de l’empresa que els gestionava de tancar 20 piscines en tot Espanya, la setmana passada, “sense donar marge d’actuació a l’Ajuntament”, segons ha explicat.

Pilar Bernabé ha recordat que la resta de piscines continuen obertes i presten el seu servici amb normalitat. “Estem treballant per resoldre esta situació i reobrir com més prompte millor perquè les persones usuàries no es vegen afectades”, ha assegurat, i ha indicat que la resta de les instal·lacions d’estos dos centres afectats continuen funcionant.

Per part seua, el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Borja Santamaría, ha blasmat l’empresa que gestionava estes dos piscines que duguera a terme el tancament “sense donar marge a l’Ajuntament”, però ha assegurat que des del moment en què es va tindre coneixement del tancament de les instal·lacions la regidoria “està treballant per reobrir com més prompte millor les instal·lacions”.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: