60 efectius i 40 grups d’acovardisca del Consorci Provincial de Bombers continuen treballant a Benicàssim per a restablir la normalitat

El Consorci Provincial de Bombers manté treballant des d’aquest matí a Benicàssim a 60 efectius amb 40 grups d’acovardisca per a donar solució als problemes d’inundacions existents en la localitat a conseqüència de l’aiguat de hui.

Encara que no s’han produït desgràcies de tipus personal, ha sigut necessari que els bombers de la Diputació hagen realitzat quatre rescats: el d’una senyora que utilitza cadira de rodes a l’interior del seu domicili i a tres persones que circulaven en el seu vehicle i es van veure sorpresos per la inundació.

A conseqüència de l’aiguat s’han vist afectades 50 habitatges, fonamentalment en garatges i soterranis, on en alguns casos l’aigua ha arribat fins al sostre. La zona més afectada se situa en la zona sud, al carrer Sigalero i algunes del seu voltant.

Res més conéixer-se la notícia, el president de la Diputació, José Martí, es va posar en contacte amb l’alcaldessa Susana Marqués per a interessar-se per la situació i posar a la seua disposició els mitjans del Consorci Provincial de Bombers.

Martí vol agrair públicament “la professionalitat dels nostres bombers, que una vegada més han respost de manera magnífica davant una situació d’emergències”. Ha afegit que “una vegada més, ha quedat acreditat que els bombers són el ‘buque insignia’ de la Diputació, alguna cosa que sabem des de sempre i que ha tornat a quedar acreditat en les últimes setmanes amb els incendis, l’ensulsiada de Peníscola i, ara, amb la inundació de Benicàssim”.

VIDEO: https://we.tl/t-DwqJenOw7v

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: