24 hores d’innovació oberta a Florida Universitaria

Dues empreses, dos equips, dos reptes. Dos dels equips d’emprenedors de quart del Grau Oficial (Lideratge Emprenedor i Innovació) LEINN València han aportat les seues solucions a dues empreses tecnològiques valencianes.

Vukovi i Tavoite són els equips de Grau LEINN que han participat a l’esdeveniment ‘València 24 Hours Innovation Design’ per donar solucions a dues empreses tecnològiques valencianes: ClimateTrade i BigBuy. L’esdeveniment s’ha celebrat aquesta setmana, els dies 16 i 17 de maig, a Las Naves, Centre d’innovació social i urbana de la ciutat de València.

A través del talent jove, els emprenedors de LEINN Valencia van treballar durant 24 hores seguides per fer un treball de recerca profund, proposant iniciatives, oferint solucions innovadores, pràctiques i implementables per a les empreses.

A més, van comptar amb la presència de Jacobo Sanmartin, Head of Business a Big Buy, i amb part de l’equip de Climate Trade, entre elles, Ana Karen Zapata, COO de ClimateTrade™, que van compartir la seva situació actual com a empreses, i van exposar-ne alguns de els reptes a què s’enfronten actualment. Els reptes que solen presentar les empreses en aquest tipus d’esdeveniments varien entre reptes d’internacionalització, innovació i màrqueting, llançament de nous productes, model organitzacional, etc.

En aquesta ocasió, l’equip de Vukovi va estar desenvolupant solucions al repte que li va plantejar l’empresa ClimateTrade, que consistia a desenvolupar una estratègia d’expansió internacional per aconseguir l’adopció més gran de compensació d’empremta de carboni, prioritzant Corea del Sud i els Estats Units.

D’altra banda, l’equip de Tavoite es va centrar a donar solució al repte que va plantejar l’empresa de Big Buy, sobre com convertir un negoci offline en un negoci en línia i poder desenvolupar una estratègia multicanal sent una marca.

A més, aquest any va assistir com a convidat per al kick off Richard Morla, emprenedor i CEO de Rudo Apps, que va donar inici a l’esdeveniment amb la seva experiència i inspiració com a emprenedor.

Els equips de LEINN van preparar uns dies previs els rols, metodologies a aplicar, estratègia, etc. Amb l’inici al repte de 24 hores, els dos equips van començar amb una immersió en la problemàtica de l’empresa. Posteriorment, van treballar en una solució al repte. Per això, van comptar amb mentors a meitat del procés, per finalment lliurar un dossier a les empreses amb la solució i fer una presentació amb un pitch final.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, hi ha la possibilitat que l’empresa i l’equip de LEINN segueixin en contacte per aplicar i desenvolupar la solució proposada.

L´esdeveniment d´innovació oberta va ser una experiència molt enriquidora per a tots els assistents. Per als leinners, es tracta d’un moment cim com a equip (és una de les proves finals com a equip abans de graduar-se), després de quatre anys a LEINN, posant-se a prova treballant amb diferents metodologies d’innovació i en diferents sectors, generant coneixement i aportant propostes innovadores per a les empreses.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: