València rep 1,2 milions per a la digitalització comercial del districte de Ciutat Vella

L’Ajuntament de València ha aprovat acceptar la subvenció concedida per import de 1,2 milions d’euros en la convocatòria d’ajudes per a l’enfortiment de l’activitat comercial en zones turístiques en el marc dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Next Generation) amb l’objectiu de realitzar actuacions per a la digitalització dels comerços de Ciutat Vella. Concretament, el finançament total rebut abastarà els 1,5 milions, incloent la formació en idiomes a estos comerços.

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat que “gràcies a estos fons, iniciarem el procés complet i integral de digitalització comercial de les zones turístiques i en el qual s’espera que participen com a mínim 250 comerços”.

La regidora ha explicat que “es tracta d’una gran notícia per a València. Volem portar al nostre teixit econòmic i productiu al següent nivell, i per això, l’obtenció d’estos fons és una oportunitat única”.

En eixe sentit, Bernabé ha destacat que la iniciativa sorgeix d’un programa pilot previ posat en marxa de manera conjunta per València Activa i la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) amb 10 empreses de zones turístiques de la ciutat per al diagnòstic i l’acompanyament en el procés de digitalització. Este projecte pilot, que encara la segona fase d’implantació, tindrà ara continuïtat en la resta de comerços de la ciutat amb finançament europeu.

Finalment, la regidora ha posat en valor la importància de la col·laboració pública i privada ja que ha explicat, “este projecte és fruit de les diferents reunions dels grups de treball liderats per VLC Tech City amb entitats econòmiques i socials en les quals es van abordar diverses temàtiques amb l’objectiu que l’obtenció dels fons Next Generation fóra el més beneficiosa per a l’economia local”.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: