La Diputació de Castelló impulsa l’adequació de l’aparcament del centre de salut i de camins municipals de Borriana a través del Pla 135

La Diputació de Castelló ha destinat un total de 100.000 per a realitzar obres en l’aparcament del centre de salut de Borriana, així com reparacions en part dels carrers de la xarxa viària municipal i camins rurals. Aquestes reformes formen part del pla 135, “que busca millorar la qualitat de vida dels veïns de totes les comarques, segons ha assenyalat el diputat de Cooperació i Concertació amb els ajuntaments, Ximo Huguet, qui ha visitat les obres juntament amb el regidor d’obra pública de Borriana, Vicent Aparisi.

La reparació d’alguns vials i camins municipals estava justificada pel mal estat del paviment, que es trobava molt deteriorat, a més d’existir problemes amb la recollida d’aigües pluvials. També ha sigut necessari pavimentar la zona de l’aparcament situada al costat del Centre de Salut de Novenes ja que es trobava en terra i generava grans quantitats de pols.

El diputat provincial ha destacat la importància de realitzar aquestes actuacions per a ‘’millorar l’economia i les infraestructures dels municipis i, d’aquesta manera, impulsar el benestar dels veïns i veïnes’’. Huguet ha volgut recalcar que el pla 135 ‘’ofereix solucions a tots els municipis del territori que els permet realitzar importants projectes d’obres i serveis’’.

Les obres realitzades en les carreteres i vials municipals són les següents: carrers Tarancón, Arturo Perucho i Badía, Tirant Lo Blanc, Encarnación i Raval. Cal assenyalar que s’ha executat a més la repavimentació de dos trams del Camí de la Ratlla, que separa el terme municipal de Borriana i Les Alqueries. Per a la realització d’aquesta actuació es va signar un conveni entre tots dos ajuntaments per a delimitar les zones a pavimentar per cada consistori.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: