Turisme llança una campanya per vincular l’impacte promocional de World Paella Day a la difusió de la cultura gastronòmica valenciana

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya per vincular l’impacte promocional de World Paella Day a l’paisatge de muntanya, mar i horta de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, bressol d’una cultura gastronòmica arrossera singular.

L’objectiu d’aquesta campanya realitzada per Turisme, sota la marca L’Exquisit Mediterrani, és animar a cuinar, degustar i viure l’experiència de la cultura de l’arròs en qualsevol racó de la Comunitat Valenciana.

Aquesta campanya s’emmarca dins de les accions promocionals i formatives que Turisme ha promogut aquests dies amb motiu de la celebració de l’World Paella Day. Es tracta d’un conjunt d’actuacions que giraran al voltant de la difusió de la cultura, la tradició, l’agricultura i el paisatge vinculats a l’arròs, dirigides tant a l’àmbit internacional com a propi mercat intern.

Cal recordar que el proper 20 de setembre se celebra el Dia Mundial de la Paella, un esdeveniment creat per reivindicar l’origen a la Comunitat Valenciana d’aquest plat de fama internacional. A aquesta celebració iniciada des de la ciutat de València, s’han unit a més de Turisme Comunitat Valenciana, multitud d’agents turístics tant de l’àmbit públic com privat.

Campanya ‘Cuina, comparteix, viu’

Turisme Comunitat Valenciana ha elaborat la campanya ‘Cuina. Comparteix. Viu ‘, que contempla una sèrie d’espots i vídeos promocionals sobre receptes elaborades amb arròs a les quals s’expliquen no només la seva preparació sinó també el seu cultiu, a més de com viu la societat valenciana el costum de reunir-se al voltant d’aquests plats, com és la nostra cultura de l’arròs.

Aquests vídeos s’emetran en espanyol, anglès, alemany, xinès i rus i es difondran a través de la xarxa internacional d’Oficines de Turisme de Turespaña i tots els canals on line de Turisme Comunitat Valenciana.

Així, s’han realitzat tres vídeos per posar en valor la diversitat i qualitat del nostre plat més internacional, a més de mostrar la cultura d’l’arròs a l’horta, al mar ia la muntanya que recorren diferents punts destacats de l’paisatge de Castelló, València i Alacant.

La paella valenciana es mostra a l’Albufera de València, on la xef valenciana Míriam d’Andrés, i el seu germà Manuel d’Andrés, especialista en producte, expliquen la seva elaboració enfront d’una alqueria típica valenciana. En aquest vídeo intervé també el pilotari Paco Cavanes “El Genovés” que explica la seva experiència personal sobre els costums lligades a la paella.

Un altre vídeo promocional parla sobre l’Arròs a banda. Des d’Alacant, concretament a Xàbia, la xef Sonia Box i el seu germà Sergio Box, expliquen aquesta recepta i se sentin a la taula a xerrar sobre ella amb l’actor Juan Echanove i la directora de Mediterrània Gastrònoma, Cuchita Lluch.

Un tercer vídeo se situa a la Vall d’Alba per explicar com es fa a Castelló l’arròs de muntanya. El xef Miguel Barrera parlarà sobre aquest plat acompanyat de l’cellerer Vicente Flors.

Totes aquestes accions giren al voltant de la cultura de l’arròs de la Comunitat Valenciana i segueixen la filosofia de cuinar, compartir i viure la paella i els diferents arrossos valencians.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: