Turisme Comunitat Valenciana apel·la a l’hospitalitat cap al mercat britànic amb la campanya Always Brit friendly

Turisme Comunitat Valenciana reforça la promoció al Regne Unit amb una inversió de 650.000 euros per ampliar i consolidar el posicionament de la Comunitat com a destinació obert, hospitalari i segur tot i la incertesa del Brexit.

L’estratègia promocional inclou una campanya publicitària específica per a aquest mercat, el principal emissor de turisme internacional per a la Comunitat Valenciana. Sota el lema ‘Always Brit friendly’, la campanya busca connectar emocionalment amb el turista anglès mostrant l’hospitalitat mediterrània característica dels valencians.

El secretari autonòmic de Turisme ha subratllat que “la campanya està basada en l’emoció, transmet al mercat britànic que sempre serà benvingut a malgrat tot”. L’objectiu és donar un missatge d’acollida i amabilitat amb la finalitat que els britànics se sentin bé, assegurances i sense preocupacions a la Comunitat Valenciana. “Ens ho poden prendre tot menys el desig de sentir i viatjar. Aquest és el missatge d’efecte que volem transmetre”.

Especial èmfasi a Benidorm i la Costa Blanca

La campanya de Turisme Comunitat Valenciana posarà especial èmfasi a Benidorm i la Costa Blanca, destinacions principals per a aquest mercat, i es dirigirà, específicament, a turistes britànics de 25 a 65 anys, que planifiquen amb antelació les seves vacances i desitgen descobrir llocs diferents, es consideren aventurers i actius i els agrada fer de guies i regalar-se articles de luxe o disseny.

La publicitat posa en relleu que la Comunitat ha estat per al turisme britànic seva llar a la Mediterrània durant molts anys i destaca que aquesta qualitat romandrà sempre malgrat els canvis i el pas del temps.

La inversió prevista en aquesta campanya per a aquest any i el que ve és de 312.897 euros. La campanya de publicitat es mantindrà fins a febrer de 2020 inclou anuncis i programes en mitjans i revistes de viatges i cultura, entre ells Euronews, Eurosport, The Telegraph, The Sunday Times Magazine, a més de publicitat digital en plataformes i OTA ‘s com TripAdvisor, LastMinute, Jet2holidays o Expedia.

Inversió total de 650.000 euros al Regne Unit

L’estratègia promocional de Turisme Comunitat Valenciana al Regne Unit suposa una inversió total de 650.000 euros. A més del llançament de la campanya publicitària, Turisme CV reforçarà la seva presència a la propera World Travel Market, del 4 al 6 de novembre a Londres, i realitzarà una acció promocional específica el proper 3 de desembre també a la capital britànica.

El Regne Unit és el principal mercat emissor de turisme internacional per a la Comunitat Valenciana, amb una quota superior al 31%. En 2018 van visitar la Comunitat 2.903.416 turistes britànics.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: