Toledo denuncia que de nou punts de recàrrega per a vehicles elèctrics “només en funciona un a Castelló”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, denuncia que de nou punts de recàrrega per a vehicles elèctrics instal·lats a la via pública, només un està prestant servei, mentre que els altres estan inoperatius. Es tracta d’una realitat reconeguda pel mateix regidor de mobilitat a l’Ajuntament, Jorge Ribes, en un debat públic que va tenir lloc fa tot just dues setmanes on va aprofitar per anunciar l’ampliació de més pals d’aquestes característiques a la capital.

L’equip de govern de PSOE, Compromís i Podem presumeix de sostenibilitat mediambiental i de reduccions de les emissions de CO2, motivant així la polèmica reforma de l’avinguda de Lidón, entre altres arguments, mentre manté inoperatius la pràctica totalitat dels pals de recàrrega elèctrica, alguns instal·lats des del 2015”, explica.

I afegeix: “Durant set anys l’equip de govern no els ha posat en funcionament i tot i així s’atreveixen a anunciar una altra remesa de sis nous pals de recàrrega demostrant una vegada més que tornen a començar la casa per la teulada. Igual que amb els col·legis i el Pla Edificant, anuncien noves fases sense tenir acabada ni tan sols la primera”.

Castelló compta amb nou punts de recàrrega per a vehicles elèctrics repartits entre l’antiga estació de Renfe, carrers Asensi i Navarra, ia l’avinguda Rey Don Jaime, carrer Rio de la Plata, davant de l’estació de tren d’Adif; a la travessia Benifazar, davant de l’Hospital General; carrer Gaibiel; tinença d’Alcaldia del Grau; ia la cantonada del carrer Río Sella amb avinguda Chatellerault, davant del Palau de la Festa.

“La defensa del medi ambient es demostra amb fets i tenir en aquests moments la pràctica totalitat d’aquests pals pendents de treure’ls a licitació desmunta el discurs recurrent de l’equip de govern. Demanem que s’agilitzi el procés i que puguin entrar en servei com més aviat millor per contribuir a la sostenibilitat mediambiental”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: