Suera encara amb èxit l’últim cap de setmana de visites guiades gratuïtes de l’estiu

Suera encara amb èxit l’últim cap de setmana de visites guiades gratuïtes oferides per l’ajuntament i que s’han realitzat durant tot l’estiu. Una activitat que s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l’associació Centre Cultural Suera, amb l’objectiu de promocionar l’etnografia de la localitat i que forma part de l’estratègia impulsada fa anys per a convertir en reclam turístic les tradicions, usos i costums locals.
Per a poder gaudir aquest cap de setmana de les últimes visites, que són d’11.00 a 13.00 hores aproximadament, dissabte i diumenge, és necessari inscriure’s en la Tourist Info de Suera trucant al telèfon 630 636 575, també a través de la web http://www.itinerantur.com o enviant un correu electrònic a info@aquiestoycaravaning.com. No obstant això, i sempre que queden places lliures, és possible formar part de l’activitat apuntant-se el mateix dia. Totes les visites compten amb guia oficial i en els idiomes valencià, castellà, anglés i francés.
S’han desenvolupat durant tots els caps de setmana i han sigut unes 120 persones fins ara les que han participat en aquesta experiència, principalment de les províncies de Castelló i València, però les visites també han despertat l’interés de turistes d’altres zones d’Espanya i en menor mesura de l’estranger atés que per primera vegada l’itinerari guiat s’ofereix també en diversos idiomes.
Així mateix, de l’enquesta realitzada entre els participants es desprén un alt grau de satisfacció de l’activitat i que les visites guiades han sigut el motiu que els ha portat a Suera, així com que la realització de l’experiència ha contribuït al seu propòsit, és a dir, aprendre sobre l’etnografia i els costums d’aquest municipi de la Serra dEspadà.

Informació i Foto: Ajuntament de Suera.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: