Soledad Polze plasma l’empremta del pas de l’home en la seva col·lecció “Dentro y Fuera”

Informació i Foto: http://www.uji.es

«Dentro y Fuera» de Soledad Polze és la nova exposició que s’exhibirà a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat, del 2 de novembre al 2 de desembre de 2017 amb entrada lliure. La mostra serà inaugurada el mateix dijous, dia 2, a partir de les 19.30 hores pel vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Verónica Ruiz.

L’exposició és una sèrie de fotografies d’interior i exterior, amb una clara empremta del pas de l’home. En paraules de la mateixa autora: «el fotògraf és un captor de l’efímer, perquè les condicions de llum, moviment, etc. canvien en segons. A més cal afegir que cada un té la seva manera de «mirar» i això és el que defineix a cada artista ». L’autora treballa molt per temes, tant en fotografia com en pintura, però el fil conductor ha estat sempre la identitat i la solitud de l’individu en els entorns que ell mateix ha construït o destruït.

L’exposició podrà ser visitada de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 h, divendres i dissabtes de 11.30 a 13.30 hi de 18.30 a 20.30 h. Diumenge i dilluns la sala està tancada i també el dijous 23 de novembre. A més, s’han organitzat visites guiades i gratuïtes per al divendres 10 de novembre a les 18.45 h i l dissabte 25 de novembre a les 11: 45h. També és possible concertar visites guiades per a grups enviant un missatge a aula-fotografia@uji.es o telefonant al 964 728 872, de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: