Sanitat convoca l’edició 18 de les llistes d’ocupació temporal per a totes les categories professionals

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convocarà els pròxims dies l’edició 18 de les Llistes d’Ocupació Temporal de totes les categories professionals. Aquesta convocatòria, en aplicació de les disposicions de l’Ordre 4/2019 de 14 de novembre, incorpora la possibilitat de sol·licitar fins a set departaments per categoria, davant dels tres que es podien demanar anteriorment, i tres categories.

També s’introdueix la possibilitat de rebre ofertes de feina de curta durada i a temps parcial, per agilitar la gestió i adequar-la als interessos de les persones integrants de les llistes.

La valoració de mèrits que conformarà l’ordre de les llistes s’ha de fer d’acord amb un barem que atorga major puntuació a la nota d’oposició, a la formació especialitzada via residència i als serveis prestats en places qualificades com de difícil cobertura.

Així mateix, es valoraran els serveis prestats en hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat Valenciana, entitats concertades que atenguin a pacients de la sanitat pública i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

El barem també adequa la puntuació de coneixement de valencià a les exigències de les titulacions de l’Marc Comú Europeu. A més, s’afegeix puntuació específica per a persones amb diversitat funcional.

Per facilitar els tràmits, les inscripcions i la documentació es presentaran en terminis diferents: De el 17 de novembre a el 7 de desembre de 2020, es podran realitzar les sol·licituds telemàtiques, en què es triaran les categories i departaments de salut.

Posteriorment, entre el 14 de desembre de 2020 i el 15 de gener de 2021, s’ha d’aportar la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits. Aquesta presentació podrà realitzar-se per les vies habituals (registres presencials) o telemàticament, a través de la pàgina web de la Conselleria.

En aquest sentit, s’ha implementat un tràmit que permetrà l’aportació de la documentació mitjançant procediments telemàtics perquè no sigui necessari acudir als registres de manera presencial.

Requisits previs a l’emplenament de la sol·licitud

Totes les persones interessades a inscriure en l’edició 18 de les Llistes d’Ocupació Temporal han de complir dos requisits. En primer lloc, disposar de certificat de signatura electrònica compatible amb l’Autoritat de Certificació de la Generalitat Valenciana o DNI electrònic, per accedir a el sistema i signar la sol·licitud per via telemàtica. S’admeten certificat de persona física, DNI-e i Cl @ veu permanent.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: