Metrovalencia rep la visita d’alumnes i alumnes del Col·legi Ausiàs March de Picanya

Metrovalencia ha rebut una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa que obre les instal·lacions de la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València.

En aquesta visita, un grup de més de 40 alumnes i els seus professors de segon de Primària del Col·legi Públic Ausiàs March de Picanya s’ha desplaçat des de l’estació d’aquest municipi fins a la de València Sud, seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) .

La visita ha començat a l’estació de Picanya de Metrovalencia per a desplaçar-se en metro fins a València Sud, seu de FGV, on se’ls ha explicat què és i què fa l’empresa, com funciona, el tipus d’estacions i parades amb les que compta i els trens i tramvies de què disposa.

Metroescola està dirigit a escolars pertanyents al cicle de Primària. Aquestes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

En el seu recorregut per les instal·lacions de FGV, han visitat el lloc de comandament per conèixer el sistema de funcionament i control de la circulació de trens i tramvies per la xarxa, el sistema de seguretat de l’empresa i el centre d’atenció al viatger.

Després de visitar el taller i conèixer el procés de manteniment dels trens, han pujat a una de les unitats en servei per conèixer com funciona i les seves característiques.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: