Mazón: “El govern del canvi posarà en marxa un Pla de 100 milions dʻeuros per a la recuperació del patrimoni històric cultural”

El president del PPCV i candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat avui que “el govern del canvi posarà en marxa un Pla dotat amb 100 milions dʻeuros per a la posada en marxa dʻactuacions per a la recuperació del patrimoni històric” cultural de la Comunitat Valenciana”.

Així, Mazón ha afirmat que “el nostre patrimoni històric cultural no només és un element de promoció dels nostres nuclis històrics tradicionals, sinó que forma part de les nostres senyes d´identitat”.

I ha recordat que “jo ja ho he posat en marxa a la província d´Alacant amb un pla de més de 15 milions d´euros per restaurar les nostres Esglésies i monuments”.

Carlos Mazón ha anunciat que “Oriola s’ha de convertir en l’epicentre de la recuperació del nostre patrimoni històric cultural. Però volem fer un pas més i posar en valor tots els centres històrics dels municipis de la Comunitat Valenciana”.

“Això ho farem per a tota la Comunitat amb fons europeus perquè a més de conservar i recuperar el nostre patrimoni és una manera d´atreure més turistes a la Comunitat perquè posem en valor les nostres ciutats i pobles i contribuïm al seu creixement econòmic”, ha conclòs

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: