Mazón: “Amb la nostra reforma fiscal les rendes més baixes seran les que menys impostos paguin d’Espanya”

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat avui que “amb la baixada dʻimpostos que planteja el PPCV, els salaris més baixos i les famílies amb més necessitats pagarien un 31% menys dʻimpostos”.

Carlos Mazón ha lamentat que “hem tornat a comprovar el que pensa Puig de la nostra proposta. No és res de nou perquè durant els dos darrers anys han rebutjat a les Corts baixar impostos a les rendes més baixes com proposava el GPP”

“Proposem, no sols la baixada del tipus impositiu als salaris més baixos sinó també l’augment del mínim personal. A la diputació d’Alacant tenim el rècord a la baixada d’impostos provincials. L’IAE està al 5% a la província d’Alacant, mentre que el PSPV de Puig a la diputació de València ia la de Castelló el manté al 30%”, ha assegurat.

El president del PPCV ha afirmat que “nosaltres no demanem coses amb què no estiguem treballant, hem demostrat amb fets el que estem demanant” i ha reiterat que “baixar impostos és una obligació moral i que no fer-ho és una immoralitat”.

Mazón ha explicat que “si l´única resposta que té Puig a la nostra exigència i al nostre exemple de baixar impost és la desqualificació, doncs, ja ens queda clar al que es dedica el PSPV”.

En aquest sentit, el president del PPCV ha criticat que Pedro Sánchez doni la culpa de la situació econòmica a la guerra ia Putin quan el que “està clar que la cistella de la compra, l’infern fiscal, el preu del gas i dels carburants i la bretxa social a la Comunitat Valenciana ia Espanya porten pujant des de molt abans de la guerra”.

“Donar-li la culpa als altres, em sembla una qüestió fugissada, poc seriosa, poca responsable d’un governant que no assumeix la seva responsabilitat. Quan parlem de baixar impostos no només val que es reivindiqui els altres, cal assumir les competències de cadascú i baixar els impostos que són de la seva competència”, ha matisat.

Carlos Mazón ha afirmat que “cadascú ha de ser responsable de la competència que té, com ho estan fent els ajuntaments governats pel PP en la baixada dels seus impostos, i fins i tot anar més enllà si es pot per poder ajudar les empreses i famílies que estan patint aquesta crisi econòmica”.

Així, el president del PPCV ha insistit que “cadascú ha d’acostar l’espatlla en funció del que pot fer de veritat i practicar amb l’exemple, com ho estem fent on governa el PPCV, amb la baixada d’impostos i les concessions ajudes extraordinàries als col·lectius que més estan patint aquesta crisi”.

Finalment, Mazón ha lamentat que el “PSPV i Puig només es dedica a criticar el que proposem els altres, però no fa res per millorar la situació a la Comunitat Valenciana”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: