María Tormo anuncia un centre de dia per a gent gran a Almassora i dependents que doni autonomia a les famílies i garanteix la reobertura del centre social San Felipe

La candidata del PP a l’alcaldia d’Almassora, María Tormo, ha anunciat l’obertura d’un centre de dia per a gent gran i veïns dependents que garanteixi assistència i faciliti autonomia a les famílies que tenen cura. “Tenir cura és molt dur i mereix tota l’atenció per part nostra. Estem compromesos a treballar per assistir a grans i dependents i cuidar els qui cuiden. Perquè són fonamentals”.
Per a María Tormo els “majors mereixen cures, protecció i manyagues”. “Són ells els que ens han donat la vida i volem tornar-los aquest amor infinit amb les millors cures. Per això no només creiem que és important obrir un centre de dia, també estem compromesos amb l’ampliació de les places a les residències de gent gran, de manera que s’adaptin a la demanda existent”.
María Tormo considera “prioritari” treballar “amb el compromís de sumar recursos i millorar la seva vida”. Per això “també és important reclamar a la Generalitat Valenciana la creació i concertació de pisos tutelats per cobrir la demanda de places per als nostres grans”. “Tots els recursos són pocs si es tracta de treballar per atendre’ls”.
En aquest sentit, a més de places i recursos, també l’alcaldable es compromet a “condicionar i adaptar els habitatges de la gent gran”. “Crear aquest fons és treballar per millorar la seva qualitat de vida i crear aquesta Almassora d’allò més bé que mereixem tots”.
Un repte a què se suma l’oci, ja que la candidata del PP a l’alcaldia també anuncia la reobertura del centre social del carrer Sant Felip. Un lloc de lleure i trobada “que avui està tancat i que desitgem tornar els nostres veïns perquè gaudeixin i es diverteixin”. Un compromís al qual se suma la reobertura de la cafeteria “perquè era vida i desitgem recuperar-la”, així com traçar una oferta d’activitats “que de la mà dels nostres grans atenguin els seus interessos i les seves inquietuds”.
Una aposta decidida per generar un programa d’envelliment actiu que ofereixi a més noves opcions d’oci, recreatives i esportives, que permetin desenvolupar una activitat saludable amb la promoció de l’autonomia personal i la prevenció de la dependència. Perquè “volem uns grans disposats a gaudir al cent per cent de la seva vida”, ha rematat l’alcaldable.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: