Marco valora l’aposta per reforçar la sanitat pública a Castelló amb el nou Hospital General

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha valorat el nou espai sanitari de l’Hospital General Universitari de Castelló, tant la reforma de les actuals instal·lacions com la construcció del nou hospital, com “una excel·lent notícia per a Castelló”. “La inversió en la infraestructura atén una reivindicació històrica a la nostra ciutat i suposarà reforçar la qualitat del servei públic i millorar l’atenció als pacients”, ha recalcat l’alcaldessa, qui ha assistit a la presentació de les noves infraestructures sanitàries a Castelló que ha realitzat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a l’Hospital General, al costat del conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez.

Marco ha posat l’accent també en el fet que Castelló dispose ja del nou planejament urbanístic aprovat, que reserva una pastilla de sòl dotacional-sanitari i per a equipaments múltiples vinculats a l’activitat hospitalària al costat de l’actual hospital i facilita que aquesta infraestructura puga materialitzar-se. “Aquesta obra serà possible també gràcies a l’aprovació del Pla General de Castelló, que preveu el sòl dotacional necessari en els voltants del General”, ha ressaltat l’alcaldessa. Així mateix, ha posat en valor “la col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat en tot el necessari per a continuar millorant els serveis sanitaris de Castelló”.

Segons s’ha explicat en la presentació de hui, el nou complex sanitari de l’Hospital General Universitari, que ocuparà uns 145.000 metres quadrats, de superfície total, preveu una inversió a Castelló de 241 milions d’euros, amb dues vies principals d’actuació, que són la reforma de les actuals instal·lacions i la construcció d’un nou hospital al seu costat.

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: