Marco demana la col·laboració de tots els sectors perquè Castelló siga destinació turística inclusiva

Informació i Foto: http://www.castello.es

L’alcaldessa inaugura el XIII Congrés CERMIS Autonòmics sobre discapacitat i turisme que se celebra en la ciutat fins demà.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha sol·licitat aquest matí, en la inauguració a Castelló del XIII Congrés CERMIS Autonòmics sobre discapacitat i turisme, “la col·laboració de tots els sectors implicats en l’activitat turística per a aconseguir que aquesta ciutat siga una vertadera destinació inclusiva”. En l’obertura també han estat el president de la Diputació, Javier Moliner, i els presidents CERMI estatal i de la Comunitat Valenciana, Luis Cayo i Luis Vañó, respecticvament.

Marco ha afirmat que en turisme “queda molt per a fer però açò pot suposar una oportunitat per a convertir a Castelló en una destinació per a tots, i aqueixa és la sensibilitat que té l’actual equip de Govern municipal que ja ha començat a donar els primers passos i també està finalitzant el seu Pla Estratègic de Turisme amb la finalitat d’obrir noves perspectives al sector i a la ciutat”.

La primera autoritat local ha destacat que “som conscients que apostar pel turisme accessible representa una oportunitat fonamental per a poder consolidar-nos com a destinació de qualitat, ara ben aqueix repte precisa del treball conjunt de l’administració pública, empreses de transport, empreses turístiques i associacions de persones amb discapacitat”.

Dret social
Per la seua banda, el regidor de Benestar Social, José Luis López, ha remarcat en la seua intervenció “la importància de desenvolupar un turisme accessible perquè és un dret de totes les persones”.

Ha assenyalat que en aqueix camí “Castelló ja ha començat amb el disseny rutes accessibles a llocs d’interès, una ruta inclusiva entre la Universitat Jaume I (UJI) i el Grau, l’accessibilitat en platges i està abordant l’eliminació de les barreres arquitectòniques en els edificis públics, entre altres actuacions”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: