Marcelino Garcia (Tecnic del ValenciaCF) analitza el que depararà el partit de #LigaSantander davant el Sevilla

L’entrenador del València CF, Marcelino García Toral, ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit d’aquest dissabte contra el Sevilla FC (16:15 hores), on sumar els tres punts és «vital».

¿Tot el que no sigui guanyar pot significar un canvi d’objectiu aquesta temporada?

No, al desembre amb 72 punts per davant no es poden canviar els objectius, quan la classificació t’atorga això. Estàs a 10 punts del Sevilla FC, tenen un clar avantatge respecte a nosaltres, però l’únic pensament ha de ser guanyar. És un partit molt important, vital, no definitiu, i tots hem de ser conscients d’ells; els professionals, el club i l’afició. I ho afrontem amb l’ànim i convenciment de guanyar.

Com es manegen els nervis dels jugadors en un partit així?

És un partit vital, però no és una final perquè quedaran 72 punts en joc. Per a nosaltres és més important el partit que per al Sevilla FC. Hem de afrontar-lo amb personalitat i positivitat, hem competit davant grans equips a un nivell alt, això ens dóna confiança i seguretat per afrontar el partit amb una motivació màxima.

Anil Murthy ha comentat que és un partit vital, té poc a guanyar i molt a perdre el València CF?

El València CF té molt a guanyar. Per què? Perquè vam jugar davant un rival que es presumeix directe a final de temporada per aconseguir l’objectiu, i per apropar-nos a la part alta de la taula hem de tenir una bona dinàmica de resultats. Portem 6 punts dels últims 9, si perllonguem aquesta ratxa estarem a prop de dalt.

Com estan físicament Guedes i Rodrigo?

Rodrigo va fer més entrenaments que Guedes i estan els dos per sortir des de l’inici del partit, encara que no al cent per cent. Els dos tenen l’absoluta predisposició d’ajudar l’equip i intentar donar el màxim esforç per guanyar.

Com veu el Sevilla FC?

És un equip amb similituds al nostre inici de la temporada passada, amb una eficàcia golejadora enorme, era l’equip que menys tirs necessitava per a ficar gol. Va arribar un entrenador nou i es van anar assentant sobre una idea de joc diferent a la de l’any anterior, i després d’un inici amb dificultats van aconseguir una dinàmica de resultats positiva. Nosaltres hem de guanyar-los, és un equip complicat, que ataca ràpid, amb joc directe, amb segones jugades i amb cinc defenses gairebé sempre en l’atac posicional del rival, té bons futbolistes … Hem de ser positius, vam jugar a Mestalla amb la nostra afició, amb el seu suport i el nostre esforç tindrem opcions de guanyar.

Es van escoltar xiulets en l’últim partit de Copa.

El nostre públic ens dóna suport quan veuen a l’equip ser intens, dinàmic, competir, buscant la porteria rival i després guanyar. Quan el públic veu que els jugadors desenvolupen aquestes facetes del joc, sempre mostra el seu suport. Sabem què hem de fer i quin és el camí perquè el públic estigui amb nosaltres, l’afició sap que és un partit important i vindrà amb la predisposició d’ajudar els jugadors a guanyar.

L’afició va xiular a Parejo enfront del CD Ebre sense haver tocat la pilota, com està el capità?

Aquests temes afecten, però el jugador ha de sobreposar. No m’agrada que xiulin a un futbolista nostre, el de Parejo em costa veure la situació. Aquest futbolista la temporada passada, en diverses ocasions, va sortir de Mestalla escoltant com corejaven el seu nom i el públic en peu. Respectant sempre la sobirania del públic, em sorprèn que sense haver tocat la pilota se li xiuli. En el meu cap no m’entra que el públic xiuli a un futbolista del seu equip durant el transcurs del partit. La situació em resulta contradictòria en quatre mesos, amb un canvi tan important.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: