L’UJI i l’Ajuntament de Nules col·laboraran en matèria d’ocupació i foment de l’emprenedoria

Informació i Foto: http://www.uji,es

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i l’alcalde de Nules, David García, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’ocupació i foment de l’emprenedoria entre l’alumnat i futur estudiantat de l’UJI i dels veïns i veïnes de Nules mitjançant una sèrie d’accions formatives que redundaran en aquests dos àmbits.

Després de la signatura, l’alcalde ha indicat que espera que aquesta col·laboració «ajudi al municipi a trobar personal qualificat», perquè en ocasions és complicat trobar persones amb un perfil determinat. A més, David García, ha mostrat la seva satisfacció perquè el conveni permetrà col·laborar en altres àmbits com les pràctiques o jornades a l’institut. Per la seva banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha comentat que aquest conveni segueix la línia de «compromís amb el territori de la institució universitària» i ha agraït a l’ajuntament la possibilitat de realitzar pràctiques al municipi i accions de formació i ocupació .

En concret, l’Ajuntament de Nules participarà en el projecte Ocuparty que organitza dos cops l’any l’Oficina de Pràctiques i Inserció Professional de l’UJI en el qual donarà a conèixer el seu projecte natiu (bullidor d’empreses, registre d’aturats amb cursos formatius, etc. .). A més farà difusió del programes d’emprenedoria universitaris, acollirà estudiantat en pràctiques i organitzarà una jornada informativa per a l’alumnat de secundària, batxillerat i cicles formatius a l’IES Gilabert de Centelles.

Per la seva banda, la universitat pública de Castelló formarà part del jurat dels concursos que organitza l’Ajuntament de Nules sobre projectes de foment de l’emprendiemiento i donarà difusió dels mateixos i de totes aquelles accions realitzades amb bullidor d’empreses, emprenedoria juvenil o pràctiques no laborals dirigides a graduats superiors. Així mateix, també rebrà les ofertes d’ocupació que arriben al municipi amb requisit d’estudis superiors per incorporar-les a la base de dades de l’agència de col·locació de l’UJI.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: