L’UJI i la Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló col·laboraran en projectes de l’àmbit de la salut

Informació i Foto: http://www.uji.es

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de la Fundació de la Comunitat Valenciana Hospital Provincial de Castelló, Javier Moliner, han signat un protocol general amb l’objectiu d’establir una col·laboració en activitats d’interès mutu relacionades amb la investigació , el desenvolupament, la innovació, la formació i la divulgació en aspectes relacionats amb l’àmbit de la salut.

El conveni promourà l’execució de projectes i programes conjunts d’investigació, assessorament científic i la cooperació en programes i esdeveniments formatius de personal investigador, tècnic i administratiu. A més, es contempla també l’organització d’activitats comunes relacionades amb la promoció social de la recerca i el desenvolupament tecnològic.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, s’ha mostrat molt satisfet per la signatura d’un conveni que obre moltes portes a la col·laboració en l’àmbit de ciències de la salut. «Confio que servirà per consolidar equips de recerca i impulsar projectes els resultats puguin repercutir en la millora del nostre sistema de salut», ha afegit.

Pel president de la Fundació Hospital Provincial de Castelló, Javier Moliner, aquest és una fita important i una col·laboració molt necessària perquè l’UJI és la principal generadora de coneixement de la província. «Les dues entitats tenen molt a dir en la investigació de l’excel·lència i la innovació de cara al futur de l’àmbit de la salut de la província i estic convençut que d’aquest treball en xarxa sortiran excel·lents iniciatives i projectes», ha subratllat.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: