L’Institut Gil-Albert aposta per la investigació i amplia de 2 a 5 els projectes d’ajuts de 8.000 euros

L’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert ha llançat la convocatòria de Premis i Ajuts a la Investigació 2023, que aquest any repartirà fins a 48.500 euros entre els treballs seleccionats. L’organisme ha reforçat la seva aposta per la investigació ampliant de dos a cinc el nombre de projectes seleccionats en aquesta categoria.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “la intenció dʻaquesta convocatòria és garantir el desenvolupament dʻestudis que tenen gran incidència en el descobriment dʻaspectes que formen part de la nostra cultura i donar suport i visibilitat al treball desenvolupat per investigadors” i estudiosos de les nostres universitats”.

Aquesta convocatòria té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la investigació en ciències socials i humanitats a la província dAlacant i donar suport a les experiències complementàries a la formació docent i al desenvolupament dactituds investigadores.

Fins al proper 10 de març romandrà obert el termini per a la presentació de treballs i projectes en les diferents modalitats. En total se seleccionaran dos premis a tesis doctorals –dotats amb un màxim de 2.000 euros cadascun–, dos treballs fi de màster (TFM) – amb un màxim de 500 euros cadascun– i dos treballs fi de grau (TFG) –amb 250 euros cadascun-. A més, es distribuiran tres ajuts al desenvolupament de tres tesis doctorals -amb 1.000 euros cadascuna- i cinc ajuts per a la realització de projectes de recerca, que comptaran fins a 8.000 euros cadascun.

Aquests ajuts presten especial atenció als temes que es vinculen a la província d’Alacant- al seu patrimoni lingüístic, literari, humanístic, científic, artístic i històric. Així mateix, la selecció de treballs procura l’equilibri entre les ajudes a projectes vehiculats en valencià i castellà.

El model d’imprès es trobarà a disposició dels interessats a la Secretaria de la Casa Bardin ia la pàgina web

https://www.iacjuangilalbert.com/premios-y-ayudas-a-la-investigacion-2023/

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: